Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar. Yamaha sitesinde sadece diversion f yer aliyor ama bayilerde xj6 var ve gelmeye devam ediyor. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Bayiye sordugumda abi yamaha sitesi bir alem zaten dedi!!!

ortada motor yok gideyim sıfır alayım dedim 2 ay sonra gelir dedi bir bayi diğeri haziran 5.nde elinde olur diyor ama garanti yok bu gidişle bu sezonuda motorsuz geçireceğim galiba . hayırlısı allahtan. cbf e devam

ortada motor yok gideyim sıfır alayım dedim 2 ay sonra gelir dedi bir bayi diğeri haziran 5.nde elinde olur diyor ama garanti yok bu gidişle bu sezonuda motorsuz geçireceğim galiba . hayırlısı allahtan. cbf e devam

İstanbuldakı bahılerde sıfır satılık vardı arkadas bılgın olsun

İstanbuldakı bahılerde sıfır satılık vardı arkadas bılgın olsun

eyvallah ama istanbul nedendir bilinmez gözümde karmaşık içinden çıkılmaz bir şehir gibi görünür hep.bilinç altımda korkunç şehirdir o .halbuki hangi çağda yaşıyoruz. buralardan bir bayii olmalı.bu arada bu motorun en tutulan rengi nedir satarken zarar etmeyeyim? saygılar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar motorumu teslim aldım...Görünüşü başta korkutsa da kullanmaya başlayınca alıştık birbirimize:) f modeli için 50-80 tl arası branda almam lazım...Arka çanta demiri yada çanta şimdilik yok...Beden ve marka tavsiyeleriniz nelerdir acaba...Link atabilirseniz memnun olurum...

Merhabalar. Yamaha sitesinde sadece diversion f yer aliyor ama bayilerde xj6 var ve gelmeye devam ediyor. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Bayiye sordugumda abi yamaha sitesi bir alem zaten dedi!!!

Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar? Xj naked lar gelecek mi onumuzdeki dınemde de?

Arkadaşlar motorumu VFR800 almak için satılığa çıkardım buradan isteyen olursa elimden gelen indirimi yaparım. Yanında da Led sinyal takımı hediyemdir =).

Sahibinden İlan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-garantili-2013-xj6f-mat-siyah-166076533/detay/

Arkadaşlar motorumu VFR800 almak için satılığa çıkardım buradan isteyen olursa elimden gelen indirimi yaparım. Yanında da Led sinyal takımı hediyemdir =).

Sahibinden İlan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-garantili-2013-xj6f-mat-siyah-166076533/detay/

Selamlar sahibindende gördükten sonra burda gördüm şansımı denemek istedim .
Çanta demiriyle ilgili eğer satmak isterseniz mutlaka cevap bekliyorum aradım açmadınız bu arada :)

Kırmızı manet almıştım, geçen gün taktım...Kullanımı daha yumuşak ve keyifli, görünüm de değişti...Forum renklensin biraz... (motor: 2011 XJ6N ABS -13000km)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kirmizi xj6 ilk defa goruyorum yakismis.

Arkadaşlar selam. İstanbuldaki son Xj6 Race Blue yu alarak aranızdayım :) Sıfır bekleyen arkadaşlar İstanbul'daki bir çok bayiyi aradım ama sıfır modellerin yaz sonuna kadar ancak geleceğini bildirdiler. Yada 1000 TL fark ile anadoludaki bayilerden getirtiyorlar. Almak isteyen arkadaşların bilgisi olsun

İki saattir forumu tarıyorum ama bulamadım. Hangi yağı önerirsiniz? 6000km olmadan yağı ve filtreyi değişeyim diyorum.
Yanlız filtre sorun olacak sanırım. Şu filtre çıkarma zımbırtısı gerekecek askisi K&N değilse.
Birde sorum şu motorum garantide servise yaptırmasam yağ ve filtre değişimini kendim yapsam sorun olurmu?
yağ ve filtre değişimini genelde kendim yaptım hep ama garanti dışı kalırmı bilmiyorum.
Neyse yağ ve filtre de önerirseniz sevinirim. Altta bugün izlediğim yağ ve hava filtresi değişimi videosu var.
İzlemeyen arkadaşlara belki fikir vermesi bakımından yardımcı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=Wv6gd7E5o2A

http://www.youtube.com/watch?v=gu2p-gUgjZs

Bakımlar serviste yapılmazsa garanti kapsamı dışında tutabiliyorlar .3 Kuruş için değmez bence ...
BU arada çanta demiri ile motor koruyucu montajını tamamladık :

IMG_0975.jpg

IMG_0981.jpg

IMG_0977.jpg

IMG_0982.jpg

Hayırlı olsun aga hiç haberde vermiyon hee maaşallah..Bi takım lastik ister :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar