teşekkür ederim. tahminim 2010 yılında üretilen partide sorun var. sizin motorunuz yeni muhtemelen lastiklerinizde farklı bir üretim partisindendir ve sorun yaşamamanız normal. umarım yaşamazsınızda.. şöyle bir 20000 km kullanırsınız
bu arada michelin ve metzeler haricinde dunlop ta çok iyi/kaliteli lastik üretimi var - xcity ye göre ebatları var mı araştırmak lazım - benim cryptonumun üzerinde dunlop var 18000 km ye geldim ve işim gereği çok mıcırlı yolda kullanmış olmama rağmen hem 2008 üretimi olmasına rağmen hiç bir sorun yaşatmadı, enaz 5000 km daha binilecek durumda.
bu arada yakıt sarfiyatım 100 km de 4,2 litre soğuk havalardanda biraz fazla yakıyor olabilir..?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
C:\Users\Salvano\Desktop\xcity (1).jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
merhaba sanırım siz xcity nizi satmışsınız, geçmiş sayfalarda sizin ve mcerci arkadaşımızın büyük katkılarını gördüm.
size sormak istediğim birşey var; varyatör içindeki bağaları kendim yağlayabilir miyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
[url]http://img829.imageshack.us/img829/207/xcity1.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/829/xcity1.jpg/
benim canavarda bu

yağmur nedeniyle seleyi korumak için battal boy çöp poşeti geçirdim, çok işe yarıyor

kullanımdada sıkıntı oluşturmadı, bu şekilde kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
uzun zamandır resim yüklememiştim bu sebeple deneme yanılma yöntemi ile zorda olsa yükleyebildim ama biraz kirlilik oluşturdu - kusura bakmayınız -
kazasız sürüşler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
birşey dikkatimi çekti, motosikletle alakası olmayanlar -haklı olarak - bunun markası ne diye soruyorlar. arka kuyruk haricinde yamaha yazısı yok