Slm bu sırt dayama sisibar bir ara bende takmayı düşünüyordum.kafamda böyle bir soru işareti vardı.yamaha bayi merkezle görüştü.üst modeli x-city lerde demiri çıkarmadan da monte edilebiliyor.
yok benim sorum daha çok ikisi arasındaki farkı öğrenmekti sadece.Neden apron almayı düşünmüyorsunuz Yamaha in orjinal apronlari gerçekten kış ayları için ideal .
teşekkürler gökhan; bu bacak koruyucu sanırım yan yatmada da koruyucu oluyor, o zaman faydalı bi ürünmüş. x-city alırsam bu parçadan taktırmayı düşünürüm.X City için grenaj koruyucu var mı bilmiyorum.
Bacak koruyucu diye satılan ürünün temel amacı bacakları rüzgardan korumak
olmakla beraber yan yatma durumunda grenajı da koruyacaktır. Bu parça için
bu başlığın 20. sayfasında kısa bir bilgi mevcut.
Fiyatı biraz tuzlu olmakla beraber işlevsel görünüyor.
evet daha sessiz ve daha az vibrasyonlu çalışıyorÇok soru soruyorum ama daha rodaj bitmedi normal karşılarsınız umarım95 ve 97 oktan arasında gidişte bir fark yok ama bana motor daha sessiz geldi, ben mi kendimi kandırıyorum yoksa boyle hısseden baska kımse var mı ?
Selam arkadaşlar. Ben de aranıza katılıyorum. Dün Yamaha bayiine X City siparişimi verdim, sanırım p.tesi, salı elimde olur. Bu arada İnnova ANF 125'imi satıyorum. Bilgilerinize..
Teşekkür ederim.Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun![]()
Ben de bir kaç kez 97 oktan benzin kullandım. Evet motor biraz daha sessiz çalışıyor ve rölantide daha az titreşim yapıyor.Çok soru soruyorum ama daha rodaj bitmedi normal karşılarsınız umarım95 ve 97 oktan arasında gidişte bir fark yok ama bana motor daha sessiz geldi, ben mi kendimi kandırıyorum yoksa boyle hısseden baska kımse var mı ?
ben 95 kullanıyorum arada büyük bir fark yok,motorun ömrünü de etkilemezSu oktan konusunda forum da yuksek sıkıstırma oranlarına sahıp motorlarda 97 kullanın diye arkadaşların yazılarını okudum. Birde bu tip motorlar dışında super sport vs kullanıldığı zaman aşırı ısınmaya neden olabileceği söylenmiş. Xcity 250 , xenter 150 için 95 mi 97 iyice kafam karıştı .
Benzini hep aynı yerden aldığım için 95 veya 97 kalite konusunda sıkıntım yok sadece motorun ömrünü kısaltmıyayım yanlış oktan kullanıp![]()