Pek kimse sallamıyor buraları ama bana bi lastik bulalım agalar. Önümüzdeki ay yol yapmayı planlıyoruz biraz. 3 yıllık fabrika çıkışı lastiklerle olmaz...
Pek kimse sallamıyor buraları ama bana bi lastik bulalım agalar. Önümüzdeki ay yol yapmayı planlıyoruz biraz. 3 yıllık fabrika çıkışı lastiklerle olmaz...
Ön için şöyle bir lastik buldum ama doğru mudur acaba?
http://www.motolastik.com/michelin-120-70r16-57h-pilot-sport-sc-pmu26625
selamlar;
Motorun 40.000 bakımı geldi. Merak ettiğim 40 bin için neler yapılıyor yada yapılması lazım. 20 bin ile aynı işlemlere ek yapılcak başka birşey var mı ? birde debriyaj sanırım değişecektir. araştırırken polininin debriyajını buldum. aradım sordum orjinale alternatif ürün olduğunu söylediler. ( performans serisi ürün değil ) orjinal 550 lira polini 350. büyük olasılık ile polini alıcam gibi. böyle bir deneme yapan oldumu ?
20bin e ek olarak değişmediyse radyatör sıvısı ve fren hidrolikleri de değişebilir. bu arada polini nin yamaha nın orjinal debriyajından daha da kaliteli olacağını düşünüyorum. scooter uzerine uzmanlaşmış bir firma ve yıllardır yamaha scooterleri için üretim yapıyorlar. pişman etmez diye düşünüyorum. o km lere kadar xcity i elimde tutarsam bende malossi ya da polini gibi firmaların ürünlerini denerdim.
Dün akşam debriyajı falan komple açtık. balata neredeyse yeni. Çanak tertemiz. sadece kayış değiştirip devam edicez. Herşey iyi halde. yağ, kayış devam![]()
Arkadaşlar ben bu makineyi ikinci el aldım. İçinde bir alet çantası/avadanlık falan yoktu. Bunların var mıdır öyle bir donanımı?
Bir şeyler hazırlayayım da bulunsun lazım olur diyorum. Neler koymak lazım içine?
Herkese Merhaba,2016 model xcity sahibiyim,henüz 1.800 km de.Scooterdan oldukça memnunum ancak gecen gün ön sol amortisörün yag kacırdıgını fark ettim.Böyle bir problemle karsılasan var mı?Bir de istanbul da çok titiz işçiliği olan bir yamaha servisi tavsiyesi olan.
Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.