Geçmiş olsun. Benim yaklaşık 4 yılda daha yeni 30 bin oldu. Bu kadar yolu şehir içi mi yaptın. Yoksa uzun yola mı çok gittin. Işçilik fiyatını sorabilirsin. Bence abartılı bir rakam çıkmaz. Daha önce bir arkadaş 150 TL ye yaptırdım diye yazmıştı. Ama yetkili servis degildi galiba. Sonucu merakla bekliyoruz. Tekrar geçmiş olsun.33.000 km bugün servise gittim conta patlamış dediler. garanti bittiği için geçmiş olsun çok ucuz bir parça olmasına karşın tüm motor inicek açılacak. normalde böyle bir sorun garanti kapsamındaymış ama km olarak geçtik diye yapacakbirşey yok açıkcası. Motordan son derece memnun olmasam değiştirirdim ama gerekeni yapıp devam. sadece bir motorsiklet alıcam arada kullanmak için sanırım x citye çok yüklendim 1.5 senede 33.000 çok fazla sıfır aldığım bir makina için. çıkan masrafıda yazarım pazartesi salı. işçilik beni korkutuyor açıkcası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
@baran.altun
Aynı arızayı yaşayan bir kişinin açtığı başlığı buldum. 150 TL ye yaptırmış. Detaylar aşağıda. Kolay gelsin.
http://www.scooturk.net/forum/scooter-modelleri/scooteknik/19528-xcity-hararet