Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

x-city
http://www.beldeyama.com.tr/www/f_a/9_xcity/2007_X-City_EUR_ACC_0001.jpg

bu motor hkk fiyat bilgisi olan var mı mart gibi motorlar geliyormus
ybr 250 - x-city arasında karasız kaldım ama x-city daha konforludur geci kategorileri farklı ama

X-Cityi bi görüp kullanmak lazım...Malum bir modelin ilkini alan genellikle arıza yaşıyor deneme tahtası misali...Kasa ve şasi X-MAX le aynı olsada elktronik aksam amortisör vb...Bence motorun biraz piyasada gezmesi lazım diye düşünüyorum..:pale:

ne güzel ya herkes kendi halinde sanırım kimse yazdığım mesajı pek dikkate almadı..:silent:

Ewet parça sanırım o ve sözde beldeyama o parçanın yerine farklı birşey üretecekmiş ve bayilere dağıtacakmış bayilerde ücretsiz olarak o parçaları değiştircekmiş (servisin yalancısıyım)

Kasko olayı aslında tamamen yaptırdığınız acente ile ilgili eğer kaskoyu yaptırırken özellikle belirtmezsen asistance hizmeti dahil edimiyor yani bu hizmet hemen hemen hepsinde var (en azından benim aradığıklarımın hepsinde vardı)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
selam arkadaşlar, mutlu bir şekilde 18.000km ye gelmiş bulunuyorum, 14.000 km de v belt kayış değişti fiyat 114 ytl sadece kayış olarak + işçilik tabi, bu arada 14-15000 den sonra arkadan sesler mırıldanmaya başladı sorun değil ama zaman içinde yaylar değişmesi gerekecekmiş. haberiniz olsun

Sevgililer Günü

Motorsikletleriyle sevgili olan tüm dostların sevgililer günü kutlu olsuuuunnnn.........:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar motorumu üzülerek satıyorum isteyenler sitedeki ilanı takip edebilirler.satılıklar bölümünde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar