Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
onu bunu bilmem arkadaşlar ben xmaxı satıyorum alan varmııııı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun topiciniz :)

tekirdağlı dostlar gelmiyormusunuz çanakkaleye?sizleri tekirdağ mt formunda göremiyoruz,şans eseri rastladık burda.
hepinize saygılar.

tekirdağlı dostlar gelmiyormusunuz çanakkaleye?sizleri tekirdağ mt formunda göremiyoruz,şans eseri rastladık burda.
hepinize saygılar.

ORALARDA KİŞİLER İŞLERİ ÇOK CİDDİYE ALIYORLAR...BEN ŞAHSEN ZEVKİNE MOTORCUYUM..CİDDİ İŞLERDEN KAÇMAK İÇİN YANİ..:)

ORALARDA KİŞİLER İŞLERİ ÇOK CİDDİYE ALIYORLAR...BEN ŞAHSEN ZEVKİNE MOTORCUYUM..CİDDİ İŞLERDEN KAÇMAK İÇİN YANİ..:)

Bizde arkadaşlar İKETEKER ci biliyorsun onlar kırılmasın diye bizde mecburen İKİTEKER ci oluyoruz ama ciddiye almıyoruz bunu bilesin.:cherry: fuara gidicenmi bilet bulabildinmi:queen: buladadıysan haber ver:cyclopsan

fuara ilk günü gittim..toplam 15 dk da gezdim..aaaaaa hiç bir yeni model yok......herşeyi cnr fuarına saklamışlar..tüüüüü yazık oldu o kadar yola...:pr: :farao:

X MAX e ZAMMMM GELDİ!!!!!!!!:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

YENİ FİYAT : 15.361 YTL

İNANAMAYAN BAKSIN.........!!!!!!!....

http://www.cyprusmotoring.com/Detail_Bikes.aspx?id=74

O ne yahu?! :silent: Yok oyle bir fiyat...Beldeyama'nin sitede liste fiyati 10.600YTL

Hatta YAMAHA su anda kampanyaya giriyor 250 cc ve ustu motorlari ile. Demistim fuar zamani yaparlar boyle bisey diye...Simdi 9000'den verirler XMAX'leri. :pr:

Bu arada Ihlamur Kasri - C.tesi Pazari (Besiktas) dolaylarinda 2 keredir rastliyorum fume bir XMAX (Hos rastlayali 1-2 hafta oluyor da anca yazi yazabildim...bir hayli yogunum)...Kim o arkadas? Oralarda oturuyorsa komsu oluyoruz da...Merak ettim :cherry:

Güzel fuardi bence...

X-City'i begenmedim desem? Ne dersiniz?
Peugeot scooter-maxiscooter olayinda iyi atilim yapmis gibi gorunuyor...

Yorumlar?

Selam! ben de Artık x-max sahibiyim! iLk motorum bu ve henüz kask, mont fln almadım! tecrübenize güvenerek yardım istesem?? Marka ve tip olarak.. şmdiden teşekkür ederm!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar