Bence servisi değiştirmekte fayda var, böyle bir sorun olmaması gerekir.Arkadaşlar merhaba.aklaşık 4 aydır 2014 x max kullanıyorum.ancak son zamanlarda yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak isterim.son 1 aydır motor marşa basınca çalışmıyor 2 yada 3.marştan sonra çalışıyor.gün içerisinde sıkıntı yok.kısa aralıklarda inip bindiğinde tek seferde alıyor ancak akşam bırakıp sabah bindiğinde tek seferde almıyor.servise gittiğinde bunun önemli bir problem olmadığını benzin aldığım yeri değiştirmemi söylediler ama sonuç aynı.aytıca enjektör temizleyici kullanmamı söylediler ama bir değişiklik yok.sizce sorun ne olabilir?saygılar
ben anlamıyorum nasıl böyle bir fiyat isteyebilir ki? sıfır liste fiyatı 12950TL, arkadaş 1400km yapmış 2. ele 13650TL ilan çıkmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-ciziksiz-temiz-x-max-250-174678961/detay
ben anlamıyorum nasıl böyle bir fiyat isteyebilir ki? sıfır liste fiyatı 12950TL, arkadaş 1400km yapmış 2. ele 13650TL ilan çıkmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-ciziksiz-temiz-x-max-250-174678961/detay
Selam. Arkadaşlar Ocak 2014 te xmax 250 aldım henüz 1900 km de. Motorda arka balata bitti diske de hafif iz olmuş. Bu kadar zaman ve bu kadar az kilometre de bu normalmidir yoksa bir hata olabilirmi. Müşteri hizmetleri ve servisler balataların garanti kapsamında olmamasından dolayı pek olumlu yaklaşmıyor haliyle. Ama bu kadar para verilen motorun 6-7 ayda 1900 km ile balata bitirmesi beni hem üzdü hem şaşırttı. Üstelik farklı motorlar kullandım 10000 km de bile balata değiştirmedim. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler dilerim.
... 7-8 sn de 100 km hıza cıkıyorum max 165 km gördüm düzde 140 dan sonra cok yavaş ivmeleniyor. 60 tl ile 355 km yol katediyorum....
Bende öyle bir ses yokXmax 250 2011-2013 modellerin kronik ön taraf şıkırtı sesi yeni 2014 modellerde de var mı arkadaşlar?
Sizinki istisna herhalde. Başlık altında en az 3 üyede bu şikayet var.Bende öyle bir ses yok