Ben de izmirdeyimArkadaşlar bende az önce telefonla görüşüp anlaştım. Neredeyse 40 tane bayi aradım. En sonunda buldum. 1 tane kalmış. Siyah 250 Abs. Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Ben izmir deyim. Başka izmirde olan varmı?
Bende aranıza buğün katıldım.Temmuz başında xmax 250 abs li almak istiyorum.TurcoLoco arkadaşım Kastamonudan almışsınız hayırlı olsun.Gülegüle kazasısız belasız binersiniz inşallah.Ben sizden başka bir şehirden alırken ne şekilde aldığınızı öğrenebilirmiyim.Bende şehir dışından almak istediğimde parasını ne şekilde ödeme yaptınız ve
satıcı size teminat olarak bu alışveriş için ne gönderdi ve nakliyatı nasıl oldu yazarmısınız.
Ben de izmirdeyimServis olarak zafer motor on numara hem de yetkili
![]()
@hecosan, benimkinde öyle bir ses yok. Yani şöyle söyleyeyim. Bu üçüncü scooterim, hepsini 0 km almıştım, diğer ikisinde nasılsa, bundaki motor sesi de aynı. Devir arttıkça zırıldayan bir ses oluyor scooterlerde. Ama tırrr tırr bir ses yok. Bu ilk scooterinizse yadırgayacağınız sesler duyabilirsiniz.
Bendeki sesi yazayım yeri gelmişken... Ön taraftan geliyor, tarif etmek zor, yoldaki sarsıntılara paralel oluşuyor. Yol düzse, ses yok. Sanki kornanın kubbesine metal bir şeyle vurursunuz ya, öyle bir ses, lık lık ile çın çın arası. Hani 70'li yıllarda bisiklet kornaları vardı, yandan basıp kapağını açar içine 1,5 volt kalın pil koyardık. Genç arkadaşlarımız bilmez... Pili biten o kornalar nasıl ses yapar, hatırlayan var mı? İşte ona benziyor bendeki ses. Metalin sert plastiğe çarpması gibi. Park halinde elle ön tekerleğin, fren sisteminin sağına soluna vurdum, ses yok. Sanırım ön kabuk içinde bir yerlerden geliyor, sürekli kafamda kask olduğu için kaynağını bulamadım. Tehlikesiz olduğunu varsayıyorum, umarım öyledir...
Not: Sayın admin, bu bbcode'lar bende niye gözükmüyor? Kapattınız mı?
Xmax 400le araniza katildim. 2binle 4 bin devir arasinda metal carpma sesi geliyor ritimli sekilde. Bu ses normalmidir? Motor 600kmde.
Xmax 400le araniza katildim. 2binle 4 bin devir arasinda metal carpma sesi geliyor ritimli sekilde. Bu ses normalmidir? Motor 600kmde.
Bende 2012 modeli var üçüncü sahibiyim, motoru aldığımda bahsettiğiniz gibi bir ses çıkıyordu, serviste sorduğumda bu sorunu bildiklerini ve motorun kafa tarafına bir parça tutturarak çözebildiklerini söylediler ve gerçekten de çözdüler. Daytona'da yaptırdım isterseniz siz de bir gösterin.
Teşekkürler. 4000 bakımda Daytona'da olacağım zaten, görüşeyim bu ses konusunu.
Peki sürüş emniyetini etkileyecek bir sorun muymuş bu ses? Bilgi verdi mi Daytona size?
Arkadaşlar bende 2014 xmax 250 abs almak istiyorum ama bulamadım hiç bi yerde yok. Nerde bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bayiden telefon geldi ve çok şükür, makinam gelmiş. İnşallah yarın özel kargo ile adresime gelecek. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah güzel günlerde kazasız belasız kullandırsın.
Sanırım siz de benim gibi şehir dışından kargo ile temin etmektesiniz. Hangi bayiden aldınız ve rengi nedir?
Teşekkürler...
Teşekkür ederim.
Motorumu Antalya Nebioğulları'ndan aldım. Evet kargo ile gelicek. Mat Gri ABS.