@hecosan, benimkinde öyle bir ses yok. Yani şöyle söyleyeyim. Bu üçüncü scooterim, hepsini 0 km almıştım, diğer ikisinde nasılsa, bundaki motor sesi de aynı. Devir arttıkça zırıldayan bir ses oluyor scooterlerde. Ama tırrr tırr bir ses yok. Bu ilk scooterinizse yadırgayacağınız sesler duyabilirsiniz.
Bendeki sesi yazayım yeri gelmişken... Ön taraftan geliyor, tarif etmek zor, yoldaki sarsıntılara paralel oluşuyor. Yol düzse, ses yok. Sanki kornanın kubbesine metal bir şeyle vurursunuz ya, öyle bir ses, lık lık ile çın çın arası. Hani 70'li yıllarda bisiklet kornaları vardı, yandan basıp kapağını açar içine 1,5 volt kalın pil koyardık. Genç arkadaşlarımız bilmez... Pili biten o kornalar nasıl ses yapar, hatırlayan var mı? İşte ona benziyor bendeki ses. Metalin sert plastiğe çarpması gibi. Park halinde elle ön tekerleğin, fren sisteminin sağına soluna vurdum, ses yok. Sanırım ön kabuk içinde bir yerlerden geliyor, sürekli kafamda kask olduğu için kaynağını bulamadım. Tehlikesiz olduğunu varsayıyorum, umarım öyledir...
Not: Sayın admin, bu bbcode'lar bende niye gözükmüyor? Kapattınız mı?