herkese selamlar.dün yani cumartesi sabah 8 de yola cıktık.tem otobanından cerkezkoyden cıkıp saray üzerinden kıyıkoye ulastık.180 km kadar.1 gece kaldıktan sonra bugün döndük.dönüşte teme girmeden eski yoldan catalca üzerinden oradan da kemerburgaz istikametinden eve döndük.bu güzergah daha uzun tabii ..2 günde 500 km kadar yol yaptım.bu benim için çok iyi bir deneyim oldu.motora ve yola alışıyorum ve çok keyif alıyorum.artçım da öyle.kıyıkoy yolu (her iki güzergah da) harika .yeşillikler içinde virajlı son derece keyifli bir yol.tavsiye ederim.ama olur da giderseniz sakın rezervasyonsuz gitmeyin.internette araştırırsanız her bütceye göre konaklayacak tesis var.köşk restaurantta balık yemenizi tavsiye ederim.sahibi hakan bey bizzat kendi ilgileniyo herkesle ve işinin erbabı.bu arada kıyıkoy iki derenin ortasında kurulmuş küçük bir yer.her iki derenin denize döküldüğü yerde kumsalı olan plajlar var.bu iki derede de deniz bisikleti,kano ,kayık kiralayan işletmeler var.eğlenceli olabilir.sonuc olarak biz hem seyahatten hem de kıyıkoyden cok keyif aldık ve herkese tavsiye ederim.kazasız sürüşler dileklerimle..
3-4 hafta önce günü birlik gitmiştik oraya... Yolun bir kısmı bozuk olmasına rağmen doğa ile iç içe bir yer...
Pek foto çekmek aklımıza gelmedi. Bir tane çekmişim...
Bizde Geçen 19 mayısta yaklaşık 7-8 motor iğneada bulgaristan sınırına gittik.Sabah 7,45-8 gibi çıktığımız yolculuk akşam 8,30 gibi sona erdi...530 km yol yapmışım gün boyu...
Yolun bir kısmı bazen bozuktu hatta yaklaşık 10 dk tamamen mıcırlı bir yolda tırmanış gerçekleştirdik...
Gezi oldukça zevkliydi yorgunluğumuzu düşünmedik bile...
Buluşma ve yola çıkış ...
Yön tespiti için kısa bir mola ... Tamamaen kapsama dışında kalmış bir alan...
Nihayet iğneada ve yemek molası
Özellikle kırsal bölüm ve orman yollarında kask açık yolculuk kesinlikle tavsiye edilmez .
Bulgaristan sınırı beğendik köyünde çay molası...
Arka bölümde gözüken yerleşim birimi Bulgaristan...
İhtiyaç molası ve dönüş ...