Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim xmaxim 33bine geldi sayılır, arka balatayı 20bin civarı değiştirdim, ses geliyordu, kontrol edin dedim bitmiş dediler. Bakımları 6000 den 6000 bine yapıyorum, hava filtresinide yazın daha nadir ama kışın daha çok pisleniyor daha sık değiştiriyorum. Özellikle ve özellikle servise gittiğimde hem bakım kitapçığı elimde ne gerekiyorsa kontrol edip ona göre sorguluyorum, bu km bunu vermiyor sen neden değişitiriyorsun diye + benim haberim olmadan cıvata değiştirmeyeceksiniz diyorum. Buna rağmen xmaxin bakımları kendi fiyatına göre çok yüksek, yedek parçası pahalı...30000kmde bakımlarına harcayacağınız para yaklaşık 1500-2500 TL arası değişir ki siz bu parayı üst seğment bir BMW'nin standart 30000km bakımında anca bulursunuz belki bulmazsınız, bir dengesizlik var orası kesin....

herkese merhaba

Arkadaşlar merhaba,
2015 X-MAX 250 MOMO Design motorum var.
motorsikletin içini bilmem.sadece kullanıcıyım.
motorsikletimin farlarını değiştirmek ve birde sis farı taktırmak istiyorum.
araştırdığım kadarıyla internette hepsi mevcut.....ama hangisi?
motorsikleti yormayacak,maddi açıdan uçuk olmayan,bu arada en performanslı ürünü bulmaya çalıştım ama beceremedim :p
bunun yanında bazı yetkili ve özel servislere danıştım ama saolsunlar anlatmaktan çık satmaya odaklı yanaştılar.
bu konu hakkında yorum ve önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler:)

Arkadaslar X maximde kullandigim J costa marka full bogazdan egzozumu satiyorum bilginiz olsun ilgilenen olursa 338753242 sahibinden ilan numarasidir.

14247910_10153802808852927_1225234010_o_1.jpg

Büyük güne son saatler. Herkese iyi yolculuklar.

Hocam iyi yolculuklar, iyi bayramlar.

Bu arada yeni aldığım n87 kaskımın tepesine sjcamin 3m bantını yapışyırınca, sele çok zor kapanıyor. K3 göze daha büyük gelse de demek daha ovalolduğu için sığıyordu. Kilit mekanizması zaten sıkıntılı, daha fazla da zorlamak istemiyorum.
M beden kask da sığmayacaksa işimiz zor :)

iyi yolculuklar kardeşim. eminim keyifli bir yolculuk olacaktır. sana bi hatırlatmada bulunayım . bayramda devletin işletmediği tüm köprü ve otoyollar ücretli. yani osman gazi köprüsü ve otoyol , yavuz sultan selim köprüsü ücretli. osman gazi köprüsünden geçiş motosikletler için 60 küsür tl. kazasız belasız bi yolculuk dilerim. herkese iyi bayramlar.

Merhaba arkadaşlar. 10 günlük N-Max macerasından sonra 2016 X-Max 250 Abs ile aranıza dahil oldum. Şimdiden herkese iyi bayramlar, kazasız belasız sürüşler...

Eğirdir - Akpınar seyir terası.

Xmax 250 ironmax 'in sele altı Nolan N104 XXL kaskımı almıyor. Bu durumda nasıl bir çözüm önerirsiniz.

Nolan N104 kaskımı yeni aldım ve çok büyük. Aldığıma pişman oldum. Daha küçük ve hafif XXL bir kask almak istiyorum. Nolan N91 evo olabilir. Gözlük kullandığım için çene açılır kask kullanmak büyük kolaylık geliyor.

Tavsiyeleriniz ne olur?

Yeni kasa gün yüzüne çıkıyor. Ön ve arka farlara hasta oldum. Agresif tarzı, daha da agresif kılmışlar. Hele ön farlar oyy oyy :cherry: Egzozu da değiştirmişler.

Xmax-2017-1.jpg

Yamaha-XMAX-250-versi-2017-Test-Indonesia-1-Pertamax7.com_.jpg

Yamaha-XMAX-250-versi-2017-Test-Indonesia-2-Pertamax7.com_.jpg

Yamaha-XMAX-250-versi-2017-Test-Indonesia-3-Pertamax7.com_.jpg

Yamaha-XMAX-250-versi-2017-Test-Indonesia-4-Pertamax7.com_.jpg

Yamaha-XMAX-250-versi-2017-Test-Indonesia-5-Pertamax7.com_.jpg

bugün itibari ile iron max kavuştum kazasız belasız bineriz inşallah pazartesi plakayı da çıkardıkmı yollar bizi bekler resim koymayı becerebilirem koyarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

http://imageshack.com/a/img924/7358/cDGNsA.jpg
http://imageshack.com/a/img924/7358/cDGNsA.jpg

Son düzenleme:
benimki 4 mm,ilanda 60cm diye yazıyor,orjinal camdan 10 cm uzun,bak istersen

senin verdiğin linktekinin kalitesi fiyatından belli,peynir tenekesi gibi bişeydir muhtemelen,alınacak olsa bile kesinlikle ele alınıp yakından bakmadan alınmaz,birde uzun siyah olanı alınmaz,önünü göremezsin,,ben şahsen yanına bile ugramam

sizin almış olduğunuz camın aynısını bende aldım. Sahibinden zeus diye bir marka.
siz memnun musunuz ?
benim motorum xmax 250 2015 model momo design ve orjinalinde en kısa spor cam var. uzun yola çıktığımda vs çok rahatsız ediyor. çok rüzgar vuruyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Malum zorlu hava koşulları yaklaşıyor ben de hazırlık yapmak istiyorum. Sis farı kullanan var mı ve nereden aldığını, memnun kalıp kalmadığını söyleyebilir mi? Ayrıca arkaya çakar lamba monte edebilen yine aynı şekilde? Ve son sorum su geçirmeyen, uzun ömürlü sele kılıfı tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba ,son zamanlarda herkesin şikayet ettiği trafik ve kasko sigortalarından bende mağdurum 2014 xmax 400 motoruma 695 tl trafik sigortası ödedim , aynı yaştaki otomobilimin bile trafik sigortası 100 tl daha ucuz ... sizlerde durum nedir uygun fiyat bulabildiniz mi

2016 Xmax 250 abs sahibiyim. 248 TL ödedim sigortaya... Tabi fiyatın bu şekilde olmasına birçok şey etken( yaş, ikamet, vs..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar