yamaha wr 125 x hakkinda ara sira bu başliktan yazicam motoru kullandikça

Kocaeli İl Temsilcisi
way be okadar pahalimiymiş parçalari bilmiyordum :)) ama deyer :) 250 lik olsaydi fiyati 19 olurdu herhalde:) ama tadindan yenmezdi oda

Evet hocam parçaları çok pahalı , bu adresten fiyatlarına bakabilirsin diğer parçalarında ; https://motoliz.com/YedekParca.aspx?KID=10016&MID=21016&ID=10054&v=0

Wr 250 x modeli Tr'de yok , ama İngilterede falan mevcut . Bizim ülkeye has nedense gelmiyor . Honda da öyle crf 250 M modeli var oda SM motor ama oda Tr'de yok . Tr'de SM çeşitliği baya bi az .

Osis abi boyun ne kadar, ayaklarin yere tam basiyor mu? Ben de çok yakinım almaya fakat 87 cm sele beni korkutuyor biraz. R modelini de düşündüm fiyatı daha uygun diye fakat 93 cm onun selesi o-: 170 boyla ayagım basmaz kesin ;{{

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

Şunu da sorayım: selenin yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Sanki öyle bişey okumuştum da 87 cm sele zaten en alçağa ayarlıymış|?|

Evet hocam parçaları çok pahalı , bu adresten fiyatlarına bakabilirsin diğer parçalarında ; https://motoliz.com/YedekParca.aspx?KID=10016&MID=21016&ID=10054&v=0

Wr 250 x modeli Tr'de yok , ama İngilterede falan mevcut . Bizim ülkeye has nedense gelmiyor . Honda da öyle crf 250 M modeli var oda SM motor ama oda Tr'de yok . Tr'de SM çeşitliği baya bi az .

allah razı olsun şu liste fiyatı çok işime yaradı :)

az sonra yorumları ve resimleri ekleyeceğim arkadaşlar işyerinde biraz yoğunluk var

Osis abi boyun ne kadar, ayaklarin yere tam basiyor mu? Ben de çok yakinım almaya fakat 87 cm sele beni korkutuyor biraz. R modelini de düşündüm fiyatı daha uygun diye fakat 93 cm onun selesi o-: 170 boyla ayagım basmaz kesin ;{{

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

Şunu da sorayım: selenin yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Sanki öyle bişey okumuştum da 87 cm sele zaten en alçağa ayarlıymış|?|

Benim boyum 187 kilom 82 ayaklarim yere tam basiyor bende amortisörden ayarlaniyor diye biliyom bana gerek kalmadiği için hiç kurcalamadim. En iyi servisi bilir herhalde birde şunu söleyim eyer araziye girmiceksen Rmodelini alma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------

Teşekürler hocam bu fiyat bilgisi işime yaradi.

Kocaeli İl Temsilcisi
[
BoA1kQ.jpg

IMG]http://i.hizliresim.com/Dodrj3.jpg[/IMG]

Buda benim wr m :)

sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlamaya çalışırım elimden geldiğince

Abi 1.70 boyum. Bacaklarimı vücuduma göre nispeten uzun kabul edersek yere değer mi ayaklarım? Yani 187-170=17 17 /2=8.5 Hesabından 8.5 cm kaybım var sana göre :p. Arazide de şehir içinde de kullanacağımdan pişman olup satmak istemiyorum. Bugün de bi bayiye gidip incelemeyi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Okan abi senin boy nekadardı? Bir de senin fikrin nedir?

1.90 benım boyum. boyu sorun edenler amortısor ayarlarını en yumusaga alabılır yıne yetmıyorsa ayarlardan dusurebılırler

yan veriyor mu bu motor :)

daha doğrusu eğlenceli bi kullanımı oluyor mu yoksa normal bin git tarzı bi makina mı

Buda benim wr m :)

sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlamaya çalışırım elimden geldiğince

[url]http://i.hizliresim.com/Z2EqYV.jpg[/url]

Motorun en arkasindaki sirt çantasimi yoksa motora bağlananlardan mi? Bide arka kuyruk alt tirnagı sendede kirildimi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

yan veriyor mu bu motor :)

daha doğrusu eğlenceli bi kullanımı oluyor mu yoksa normal bin git tarzı bi makina mı

denemedim yanlarmi bilmem :)
Ama sende mt 07 var sanirim ona göre çok zayif kalir fakat keyifli az yakan bi makina

ezio41 eyer koltuğu sorun etmezsen süper makine!

çok rahat yan veriyor arkadaşlar hatta bazı dönemeçlerde özellikle yanlamaya çalışıyoruz :) teker yapmakta çok kolay debriyajı basıp çektiğimizde 1.viteste tekere geliyor, tabi asfalt çok kaygansa arkayı bırakıyor ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

dağcı sırt çantası ama ozaman istanbula yolculuğa çıkmıştım bayağa doldurup bagaj lastikleriyle arka koltuğa sabitlemiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

buda görmeyenler için en son gezim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/134643-mersin-istanbul-arasi-yamaha-wr-125-r-ile-cekimlerim.html#post3411803

Kocaeli İl Temsilcisi
Selesi kaç km den sonra rahatsiz etmeye başlıyor ? Benim cbf te 80 90 km yol yaptiktan sonra hafiften popoda uyusmalar başlıyor :)

Ben de bugün kızıltoprak bayisine gittim Yamahanın. Fotoğraflarda göründüğünden çok daha haşmetli ve ihtişamlı geldi bana. Üzerine çıktım amma velakin 170 boyla parmak uçlarımda zar zor durabildim üstünde. Ve biraz da ağır geldi bana. Belki de 65 kilo olduğumdan. Bu arada baktığım R modeliymiş X modeli ellerinde yokmuş ve X modeli nerdeyse 5cm daha alçak R ye göre.
7bPf

idKxEUSvj

p839NyNOj

paABGI5Fj

idxYUZgLj

hl7bPffuj

Son düzenleme:
Selesi kaç km den sonra rahatsiz etmeye başlıyor ? Benim cbf te 80 90 km yol yaptiktan sonra hafiften popoda uyusmalar başlıyor :)

15 20 km sonra rahatsiz ediyor kişiden kişiye 3 aşaği 5 yukari değişir birde artci için yer pek yok zamanla birazdaha alişiyorsun ama yine sıkıntı sele ama tek kişi şöle bir artisi var ayakta kullanim içinde yapilmiş motor ayağa kalkarak dinlendiriyorsun.

7bPffu.jpg

xYUZgL.jpg

ABGI5F.jpg

39NyNO.jpg

KxEUSv.jpg

qvvGLb.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Gittiğim bayiden bikaç fotoğraf

Arkadaşlar motora gün geçtikçe isiniyorum 1170 km oldu bakimdan sonra motor kendine geldi koltuk dışinda sıkintim yok:) bugün 96 yaptim çok rahat çikiyor halen deneme amaçli 120 yapmadim :) birde wr x kullanan arkadaşlar bende acil durumlarda denedim arka baya kayiyor. Sizdede ölemi cepten yaziyorum hatalar için affola.

Grubumuz baya aktif. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.
https://m.facebook.com/groups/530961050317311?ref=bookmark

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar