Bence yazıyı tam okumadan heyecan yapmışsın.Ben senin için özetliyim.Diagnoz cihazı ve bunun gibi cihazlar ve onların kira bedelleri yok.Yapılacak işlemin 300 tl gibi bir ücreti olacağı belirtilmeden kafalarına göre işlem yapılmış,onunda baştan sağma yapıldığını ben gelir gelmez tespit ediyorum.
He bide ahbaplık demişsin bence ahbaplık değil kafalarına göre fiyat verme.3 ay önce 1000 bakımına tuna 120 tl aldı,geçen hafta ilk defa gittiğim Mototaş ekstra olarak dişli yağı koymasına rağmen 90 tl aldı.Bu nasıl bir tezat.
Bunlar adam kazıklamayı meslek edinmişler ,sizlerde anlamsız bir şekilde en büyük destekçilerisiniz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
Haklısın dostum.Satma ihtimalim her zaman var bundan önceki 9 motosikletim gibi

.Satarkende sorun olmaması için mecbur garantiye götürüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Eywallah.Demek ki Honda Konşuk keriz bir işletme.Benzer bir durumda her işlemi baştan söyledi.Ama bunlardaki mantık bundan önceki 100 bıldırcın ses çıkarmadı bu da çıkarmaz .Yolunuz düşerse bu işletmeye ne demek istediğimi anlarsın.