Yamaha rx serisi ve king efsanesi...

bukadar olmaz arkdas lastık ebatları farklı oldugu için km lerde farklılık oluyo hiç mi gormedin arkdasım otobuslerde 120 yazıyo ama normal bı arabayla 140 150 le aynı gıdıyosun buyuk cc li motorlar harıc digerlerinle yanayana git mesla benım motorum yamaha 135 arabamız doblo 15 20 km fark oluyo ben 140 la gıdıyosam arba 130 la gıdıyo anllıyomusn hersey dalga konusu olmus

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

Araba kilometresi ile otobüs kilometresi farklı demekki. Peki otoyollardaki 120km tabelası hangi aracın kilometresine göre belirlenmiş?

Bırakın bu işleri arkadaşlar modifiyeyi severim yapana saygı gösteririm e karganın yavrusu kuzgun görünürmüş bunu da biliriz de abartmayın diyorum.

bukadar olmaz arkdas lastık ebatları farklı oldugu için km lerde farklılık oluyo hiç mi gormedin arkdasım otobuslerde 120 yazıyo ama normal bı arabayla 140 150 le aynı gıdıyosun buyuk cc li motorlar harıc digerlerinle yanayana git mesla benım motorum yamaha 135 arabamız doblo 15 20 km fark oluyo ben 140 la gıdıyosam arba 130 la gıdıyo anllıyomusn hersey dalga konusu olmus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz bu bahsettiğin farklara takometre hatası diyoruz %10 - %15 arasında tolerans vardır. Yani %10-15 fazla da gösterebilir eksik de gösterebilir. Günümüzde hız ölme teknikleri çoğaldı. Kimi sadece tekerlekteki ölçüyor kimi difransiyelden ölçüyor kimi ön tekerlekler ile arka tekerleklerin hızların ortalamasını alıyor vb...

Eğer dediğin gibi olsaydı biz motosiklet sürücülerine 92km ile ceza yazmazlardı. Lütfen gözlüklerinizi çıkartıp daha mantıklı bakmaya çalışın olaylara.

Hiç kimse hadi gel sana kaç km gittiğini göstereyim diye Gaziantep'e gelmez :) Ama merak etme HasanKeyf'e destek için yazın bir organizasyon hazırlamayı düşünüyorum o zaman geçerken uğrarım çayını içerim ;)

Biz bu bahsettiğin farklara takometre hatası diyoruz %10 - %15 arasında tolerans vardır. Yani %10-15 fazla da gösterebilir eksik de gösterebilir. Günümüzde hız ölme teknikleri çoğaldı. Kimi sadece tekerlekteki ölçüyor kimi difransiyelden ölçüyor kimi ön tekerlekler ile arka tekerleklerin hızların ortalamasını alıyor vb...

Eğer dediğin gibi olsaydı biz motosiklet sürücülerine 92km ile ceza yazmazlardı. Lütfen gözlüklerinizi çıkartıp daha mantıklı bakmaya çalışın olaylara.

Hiç kimse hadi gel sana kaç km gittiğini göstereyim diye Gaziantep'e gelmez :) Ama merak etme HasanKeyf'e destek için yazın bir organizasyon hazırlamayı düşünüyorum o zaman geçerken uğrarım çayını içerim ;)

caydan önce kebabımızı yeriz buyrun beklerım..:rendeer: ama ben kucuk cc li motorları demıstım yanılma payı oluyo diye sayın abim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kebap deyip kandırma şimdi imam çağdaş'a götüreceksin acımam :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben ne zaman gelsem imam çağdaşa giderim kahvaltıyı imam çağdaşta yaparız sonra da köşem e gideriz seni mi kıracağım yahu :D

rx 135.namı değer yer uçağıdır kendisi.2 tane geçti elimden ondaki tadı hiçbir motor vermez.(racing makinalar hariç).BİNMEYENLER atıp tutmasın arkasından agresif makinadır birgün karşınıza cıkarsa ezer gecer mazallah.rx 115 rx 135 ve rx-z de turbo görevi gören bi mekanizma vardır inanmayanlar baksın karbüratörün üstünden deponun altına giden boruyu takip etsinler baksınlar ucunda ne var.bu arada 240 kmh olayına gelince inanmayanlar youtube a girip 'balap liar' yazarlarsa alabilirler cevaplarını.

rx 135.namı değer yer uçağıdır kendisi.2 tane geçti elimden ondaki tadı hiçbir motor vermez.(racing makinalar hariç).BİNMEYENLER atıp tutmasın arkasından agresif makinadır birgün karşınıza cıkarsa ezer gecer mazallah.rx 115 rx 135 ve rx-z de turbo görevi gören bi mekanizma vardır inanmayanlar baksın karbüratörün üstünden deponun altına giden boruyu takip etsinler baksınlar ucunda ne var.bu arada 240 kmh olayına gelince inanmayanlar youtube a girip 'balap liar' yazarlarsa alabilirler cevaplarını.

rx-z de turbo görevi gören bişey falan yok sadece silindiri ve şanzımanı farklı 6 ileri o senin dediğin karburatörden yukarıya çıkan borunun ucunda YEIS tüpü vardır ve bu tüp yakıt hava karışımını soğutur oradan manifolta verir buda motorun hızlı devirlenmesini sağlar. YEIS sadece rx-z de değil 115 135 king ve rx-s,rx-z gibi serilerdede mevcuttur.

ben youtup de 240 falan göremedim.? yoksa yokmu öle bişey allah allah king 240 basacak..... hadi ben 180 e razıyım ama üstü biraz zor...

ben youtup de 240 falan göremedim.? yoksa yokmu öle bişey allah allah king 240 basacak..... hadi ben 180 e razıyım ama üstü biraz zor...

bende full orjinal 115 vardı 130 135 anca yapıyordu.
o hızı yapan motorun heryeri oynanık ben bi ara görmüştüm sanırım resmini
motordan başka herşeye benziyordu bi şase 2 teker gibi bişeydi o hızı yapsa bile bi yerleri delinir, bi yerlerinden kastım pistonu deler. yani boş laf bunlar

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar iki geyik vardır ki asla bitmez.

1. Bedelli çıkıyomuş aga
2. tek silindirli konserve kutusuyla 240 bastım aga :p :p :p :p

Bu gecenin eğlenceside bu başlık olacak anlaşılan , hadi beyler pamuk eller klavyeye gülelim eğlenelim.

Önemli Not: MotoGP de yarışan 125 liklerin maximum hızlarını bilen varmı aranızda ????

Son düzenleme:
Arkadaşlar iki geyik vardır ki asla bitmez.

1. Bedelli çıkıyomuş aga
2. tek silindirli konserve kutusuyla 240 bastım aga :p :p :p :p

Bu gecenin eğlenceside bu başlık olacak anlaşılan , hadi beyler pamuk eller klavyeye gülelim eğlenelim.

aynen aga stop, laf anlatıyoruz ne yapalım aga stop :p

Rx 135 king'in 180 km hıza çıktığını biliyorum..180den sonrası efsane hiç görmedim Yamahanın 2 zamanlı harika motorları benzinine yetişebilsem alırım..

Arkanda fazla durmamak gerek o zaman , neme lazım eritmeyelim çamurluğu lastiği durduk yerde :queen::queen::queen::queen:

fazla değil hiç durma çünkü devamlı aragaz veririm(el alışkanlığı) saniyesinde eritirem haa :):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

çamurluk erimesi derken aracın megan 2 mi_?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
fazla değil hiç durma çünkü devamlı aragaz veririm(el alışkanlığı) saniyesinde eritirem haa :):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

çamurluk erimesi derken aracın megan 2 mi_?

Hayır K1200RS kullanıyorum , ön tekerleğin üzerindeki plastik parçanın adı çamurluk değilmi yoksaa :silent::silent::silent::silent:

Bu arada Y2K ile aragazı vermey kalkarsan muhtemelen karşıki refüje patlarsın sonra söylemedi deme :) :) :)

Son düzenleme:
Hayır K1200RS kullanıyorum , ön tekerleğin üzerindeki plastik parçanın adı çamurluk değilmi yoksaa :silent::silent::silent::silent:

Bu arada Y2K ile aragazı vermey kalkarsan muhtemelen karşıki refüje patlarsın sonra söylemedi deme :) :) :)

ok ben araba sandım tabikide çamurluk adı
merak etme uçmam diğer elim frende olur :p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar