Yamaha rx serisi ve king efsanesi...

tamam boy abi sağol...vesileyle öğrenmiş olduk...ama 240 harbiden mantıktan bile hızlı bişey...:p

ben 4 tekerle 200 le giderken bile Sn.Yusuf Beyin silüetini görmekteyken 240 için bir aerodinamik gerekir diye düşünüyorum... :p

ha şu var Kemal Sunal'ın güzel bir lafı vardı..."MESELA"...mesela yani olmasın bu...:p

serkotek dünkü konu silinme olayından sonra birazcık sinirlendi sanırım girmedi foruma :cyclopsan

tek sevmediğim özelliği 6 volt olmasıdır.. onun dışında ancak kullananlar bilir nasıl bir canavar olduğunu...

avnfpl.jpg

bende rx ciydim babam satana kadar:salut: bunların hava ayarlarına dikkat ben sattıktan sonra öyrendim.:pr:

240 mı:pr::farao:
1200 cc lik 100 hp motora sahip BMW R 1200 GS bile 200-210 km/s lik hıza sahip...
Birazcık mantık çerçevesinde olalım arkadaşlar...
RX serisini kötülemiyorum yanlış anlaşımasın...

bu 200 - 240 meselesi almış yürümüş kardeşim kimse kimsenin motorunu kötülemek istemez ama gerçekler de var. bana göre bu motor çıksa çıksa 160 170 basar bunuda herkes kabul etsin. ben kendim iki kişi ile 120 ye çıktım ve bıraksam motor dahada gidiyodu. hızlanması gerçekten akıllara ziyan.. ha elbette daha iyileri vardır amma şunu unutmamak lazım bu çapta bu büyüklükte bu sınıfta bir motordan alınabilecek en yüksek performans bu alette fazlasıyla var ben 4 yıldır kullanıyorum.. bundan öncede aynı modelin 100 cc olanını kullanıyodum.. motor kullanmaya 17 yaşında başladım şu an yaş 35 bundan daha seri sağlam eskimeyi bilmeyen bi makina görmedim..

2my46k1.jpg

Son düzenleme:
slm millet 2004 yeşil kasaya sahip bir gencim. motor hastasıyım ve 2005 te ilk kazamı kanuni ile yaptım. 115 le giderken malın birisi önüme çıktı arabayla çarpıştım. ölümden döndüm. sonra hurdamı satıp bir motor almak istedim. o da king ti. abimden bulaştı bana.3 tane king aldı ve 4. yü ben aldım tek şuan bizde 2004 king var.160 ı çift kişi gördüm yalan söylemeye gerek yok. motor tam anlamı ile orjinaldir aldıgımda 750 km deydi motor. sahibi ölünce mirasçılarına kalmış ve geçen yaza kadar satılmamış ve ben o garaja girdiğimde motorun deposu ibre saatine kadar toz doluydu. ve temizlendikten sonra bu ne dedim kendime.. şu an motorum çok iyi durumda iyi baktım.. ..satmayı düşünüyorum bilginize 13000 km de şuan. benzin çokı az yakıyor ayarlı.abim ayarladı 10 tl lik benzin ile 70 km ye yakın yol kat edebilirsiniz.. ilginize tşkler.. (her türlü yedek parçada size yardımcı olurum.japonyadan orjinal parçalarını getirttirebiliyorum. kadro,depo,ön ibre ne isterseniz.) saygılar.. satmak istememin sebebi ögrenciyim. ve evde duruyor. abim kullanıyor o da araba almak istedigi için satıyoruz araba ile takas yaparım.. 0505 964 3719 ilgilenenlere:)

Mersin İl Temsilcisi
slm millet 2004 yeşil kasaya sahip bir gencim. motor hastasıyım ve 2005 te ilk kazamı kanuni ile yaptım. 115 le giderken malın birisi önüme çıktı arabayla çarpıştım. ölümden döndüm. sonra hurdamı satıp bir motor almak istedim. o da king ti. abimden bulaştı bana.3 tane king aldı ve 4. yü ben aldım tek şuan bizde 2004 king var.160 ı çift kişi gördüm yalan söylemeye gerek yok. motor tam anlamı ile orjinaldir aldıgımda 750 km deydi motor. sahibi ölünce mirasçılarına kalmış ve geçen yaza kadar satılmamış ve ben o garaja girdiğimde motorun deposu ibre saatine kadar toz doluydu. ve temizlendikten sonra bu ne dedim kendime.. şu an motorum çok iyi durumda iyi baktım.. ..satmayı düşünüyorum bilginize 13000 km de şuan. benzin çokı az yakıyor ayarlı.abim ayarladı 10 tl lik benzin ile 70 km ye yakın yol kat edebilirsiniz.. ilginize tşkler.. (her türlü yedek parçada size yardımcı olurum.japonyadan orjinal parçalarını getirttirebiliyorum. kadro,depo,ön ibre ne isterseniz.) saygılar.. satmak istememin sebebi ögrenciyim. ve evde duruyor. abim kullanıyor o da araba almak istedigi için satıyoruz araba ile takas yaparım.. 0505 964 3719 ilgilenenlere:)

:cyclopsan:sunny:::sas::::sas::::sas::::yanliss: 10 litre ile 70 km :pr:

@life_os nasil motor öyle 10 litre ile 70 km?

ben 10 Litre benzin 1600 motor araba ile 5 kisi 160 km yol yapiyorum

@savaskayan 1992 model RX 135 9600 TL nerden bulursun böyle ilanlari :mrgreen:

bnmde dayımda rx 135 king manyak bi motor ya bn arkasında iki kişi 150 yapıyor motor gerçekten rx dehşet ötesi bi motor 600 lüklere kafa tutma cinsinden :D

Arkadaş on numara motor tek sevmediğim yanı 4-5 depoda bir yağ katıosun .

RX Z cok farklı bır makınedir Er 5 lerle kaldıranlar bıle var arkdasın dedıgı 240 motor km sidir araba kmsi ile 200-210 anca eder uzun mesafe degıl zaten 4-5 km sonunda 200 ü devirir motoruda cıplak yapıyolar 60 kiloya kadar iniyo kısa mesafe motoru yani 40 50 km gidemez piston deler ::dalga:: hala ınanmayan varsa oda onun sorunu :rendeer: orjinal dişlileri 135 kingin ön 15 arka 37 didir piston 58 yarış için yaptıklarında ön dişli 18 arka 30 piston 64 daha alt motrdada ayarlamalar yapıyolar anca öle vurur bilgilendirdiysem ne mutlu bana :)

bide resim eklemeyı bilsem cıplak 135 leri gosteririm size malatyada yapılan 100 150 cc drag yarıslarında 1 olan motorun resmı var Türkıye sampıyonu :rendeer:

Derhal motorumu satıp bir Rx alıyorum.. Gerçi üzerine 2-3 birşey verirsem takas bile yaparlar belki :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
RX Z cok farklı bır makınedir Er 5 lerle kaldıranlar bıle var arkdasın dedıgı 240 motor km sidir araba kmsi ile 200-210 anca eder uzun mesafe degıl zaten 4-5 km sonunda 200 ü devirir motoruda cıplak yapıyolar 60 kiloya kadar iniyo kısa mesafe motoru yani 40 50 km gidemez piston deler ::dalga:: hala ınanmayan varsa oda onun sorunu :rendeer: orjinal dişlileri 135 kingin ön 15 arka 37 didir piston 58 yarış için yaptıklarında ön dişli 18 arka 30 piston 64 daha alt motrdada ayarlamalar yapıyolar anca öle vurur bilgilendirdiysem ne mutlu bana :)

bide resim eklemeyı bilsem cıplak 135 leri gosteririm size malatyada yapılan 100 150 cc drag yarıslarında 1 olan motorun resmı var Türkıye sampıyonu :rendeer:

Atma recep din kardeşiyiz...... :p:p:p:p:p:p

Derhal motorumu satıp bir Rx alıyorum.. Gerçi üzerine 2-3 birşey verirsem takas bile yaparlar belki :p

Bizde 3 yıldır boşuna er5 e binmişiz.... Bide 7000 lira verdik...2 lira daha verip 9600 olan 135 i alsaymışım keşke..... :queen::queen::queen::queen::queen:

Atma recep din kardeşiyiz...... :p:p:p:p:p:p

Bizde 3 yıldır boşuna er5 e binmişiz.... Bide 7000 lira verdik...2 lira daha verip 9600 olan 135 i alsaymışım keşke..... :queen::queen::queen::queen::queen:

saygı sınırlarını aşmam da işte gormedıgın ıcın bılemezsın ne desem sana boş er 5 le 400 500 metreye kaldırıyolar gel buraya mısafirim ol kendi gozlerınle gor sonra atıyosun dedıgın ıcın benden lafını geri al tamam:rendeer: http://videoizle.video75.com/wItU5XGBqNx/rd-vs-cb/ BUYUR İZLE YAMAHANIN RD 135Z ile CBF 500 Yüz ifadeni merak ediyorum.......SAYGILAR :queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Araba kilometresi ile otobüs kilometresi farklı demekki. Peki otoyollardaki 120km tabelası hangi aracın kilometresine göre belirlenmiş?

Bırakın bu işleri arkadaşlar modifiyeyi severim yapana saygı gösteririm e karganın yavrusu kuzgun görünürmüş bunu da biliriz de abartmayın diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar