Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim rx binenler inanıyor sadece 2 kişiden 150 yaptıgımı videosunu çektim motorun izlesene.coma ekledim hatayın göz bebeği yazıyordu
şuan videoyu o siteden kaldırdım çünki önüne gelen videoyu alıntı yapıp başka sitelere ekliyor
kısmet olursa yakında yenisini çekip izlettireceğim hepinize
saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
az öçnce motorun yagını değiştirdim sonrada
hataydakilere rxin güzel sesini dinlettim sonrada motoru silip yeri koydum şimdi yatıyor:mrgreen:
kısmet olrusa yarın işe giderken rx ten gidecem motora binmeye kıyamıyrum
sabahları çok süper oluyor 7 8 gibi işe gidiyorum herkes uykulu uykulu otobüs beklerken yanlarından bi geçiyorum herkes etrafına bakıyor ne geçiti diye:mrgreen:
şuan videoyu o siteden kaldırdım çünki önüne gelen videoyu alıntı yapıp başka sitelere ekliyor
kısmet olursa yakında yenisini çekip izlettireceğim hepinize
saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
az öçnce motorun yagını değiştirdim sonrada
hataydakilere rxin güzel sesini dinlettim sonrada motoru silip yeri koydum şimdi yatıyor:mrgreen:
kısmet olrusa yarın işe giderken rx ten gidecem motora binmeye kıyamıyrum
sabahları çok süper oluyor 7 8 gibi işe gidiyorum herkes uykulu uykulu otobüs beklerken yanlarından bi geçiyorum herkes etrafına bakıyor ne geçiti diye:mrgreen: