rx 135 benimde ilgi alanımdır görüntü yoktur ama şöyle söyliyeyim 250 cc lik honda twisterla dalga geçer makinası iki zamanlı ve turbo beslemelidir şöyle düşünün opel vectra 2000 cc ile subaru 2000 wrc arasında cc farkı olmadığı halde biri 136 beygir biri 236 beygirdir ve subarı tam bir ölüm makinasıdır bu rx 135 de kendinden hiç beklenmeyecek derecede 135 cc de dehşet bir makinadır yani 125 cc lik honda cbr dı ybr idi 250 twister dı bunları yanına bile yaklaştırmayacak derecede güçlü ve bi okadarda süratlidir şöyle söyliyeyim kadranını görür yani 180 km sürat tek kişi affı yoktur
arkadaşlar bu mtorda 3 kişi 150 yi gördük çok çabuk hızlanıyor buna ve sahibinin söylediğine göre çok yakıyormuş
Motorun teknik özellikleri şöyle:
Engine 2 Stroke, Single Cylinder, Air Cooled
Cubic Capacity 132cc
Max. Power 12 BHP @ 6500rpm
Gear Box 4 Speed
Ignition CDI
Front Brakes Drum
Rear Brakes Drum
Front Tyre 2.50 X 18
Rear Tyre 2.75 X 18
Wheelbase 1240mm
Ground Clearance 145mm
Dry Weight 100 Kg
Tank Capacity 10.5 Litres
Turbo olayını nereden çıkarıyorsunuz anlamadım ? Turbosu falan yok bu motorun. Teknik özellikleri de olması gerektiği gibi. Sadece motoru kasasına göre fazladır ve o yüzden hızlı gidiyordur. 160- 170 yapmaya çalışan arkadaşlara da motorun ömrü açısından devir saatindeki kırmızı çizgiyi geçmemek gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu devirde 2 zamanlı bir motoru abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
vay vatandaşın bitanesi bu motorla 170 km hız gördüğünü söylüyordu, sende bu motorun sahibi olarak ne dersin üstad buna, açıkçası bana abartı geldi, gerçi iki zamanlıymış sanırım bu motor güç olarak farklıdır ama yine de abartı ne bileyim, akira hocamın dediği gibi bahsetsana motorun özelliklerinden, yakıtından, gücünden falan, işte benim motorum deyip fotoğraf koymakla yetinmeyiz biz...kazasız belasız sürüşler sana...:wiinkk:
abiler bu makina süper bişey ben bunun üstüne 2 zamanlı çıkmaz derim bende almayı düşünüyorum bizim memlekette arkadaş rx115 le racer 200 e meydan okudu birde vitesi 5 lemeyecek 4 vitese çıkamadı yarışa 170 i bilemde 150 devirir