Yamaha Rx 135 King Bi bakarmısınız...

RX çok efsane bi motor 2 zamanlı vede çok hafifi oldugundan 250 lik makinelere bile kafa tutar 100 kilo motor önü çok hafif 1 viteste teker çok dengesiz oluyor birden fırlatıyor 2. viteste cok güzel teker yapılıyor.Ben 2 . vitesi bitirip 3 e tapkmıştım havada.çok dengeli bi motor virajlarada çok güzel ve dengeli giriyor....

Bunların sıfırı üretilmiyodu sanırım ama bikepic'ten bunu buldum

arkdaşlar bencede 170 çok abartılı.benim 115 war.140 ı gördüm.sonrasında üstünde durmak çok zzor bence....

slm ben motora hasta oldum ya...

resimlerini atsana siteye...

bendede var 135 lik..

yok devrim gerçekten de yapıyor 170 bende gördüm ....

çok atik bir motor bu rx ler

Son düzenleme:
motor delisi onun temizi var olmasına da çok istiyolar.....

ama değiyor be motora..yakıtı da yakmıyor fazla o kadar gitmesine rağmen...

ulen aldırtcaksınız bu motordan banada koy evin bi kosesine dursun bu motosikleti 170 ile giderken düşünemiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım bunların artık yenısı cıkmıyo olabılır ama arkadasım rx-z sını aldı (aynısı ismi değişik) :) motor felaket 170 yapmıyo dıyenlere soylıyım gercekten bınmeden bısey demesınler istersenız sız scooter rx-z videosu vereyım ordan bakın 2 kişi 160 yaparken :D

http://www.youtube.com/watch?v=AHhJlqjthyM

buyrun rx-z scooter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne biçim bir scooter bu vites değiştiriyor, manuel mi?180 ibre koymuşlar motora gerçi ama bana 160 iiken pek 160 gibi gelmedi.Yolu da pek çekmemişler gerçi ama ibre 100ken bana 40la gidiyolar gibi geldi.

6 vites scooter yamaha kalıtesı ıste bu 125 z modelı bu arastırırsan gorursun ne kada serı olduklarını :) cogu forumda olum makınası dıye gecer ısımlerı vede ben kullandım video 160 mı bılmyıorum ama bence yapıcak kapasitesı var istersen motosiklet modellerıne bak Yamaha rx-z tanıtımını yapmıstım fotografları da var rx modellerının

Forumdan Uzaklaştırıldı
................ilginç...
http://www.bikepics.com/pictures/084086/

bence senin bahsettiğin motor bu.Z 125.Cup modeli.scooter değil bu ve RX seriisinden de değil ve bana kalırsa bu motorun 160 km/h yapması imkansız hele ki o şekilde hızlanması olacak şey değil.

Son düzenleme:
evet rx 125 z diye geciyo ruhsatlarında motorun o şekilde hızlanması ımkansız deme düşünsene rx king 110 kg civarı bişey bu motor cok hafıf 70-80 kg arası vede motor şaşiye cok buyuk gelıyo ayrıca yamaha kalitesi ve 2 zamanlı oluşu, tipine aldanma bence bu motor o kadranı sona dayar tabi bu scooter ustunde cesaret edip basabilene

koccaman 301 MZ 170 gidiyo adamlar 135 lik aletle 170 çakacak yaw işe baQ çık çık

boyanmışşş....

kardeş beni yanlış anlama bende 115 ve 135 hastasıyım bu motor tamamen boyanmış fabrikadan böyle çıkmaz bu motor bak bende de var nasıl bak bı kere daha 5000 km de 2002 model KASTAMONU
http://www.bikepics.com/pictures/866004/

http://www.bikepics.com/pictures/866003/

garajımda bekliyor arada bi trafiği karıştırıp byby diyorum
866003

866004
nasıl ama!!!!

Son düzenleme:
slm bndede rx 115 var 150 yi rahat gördüm daha bassam giderdi inanmayan varsa otobana çıkalım

Yamaha r5 güzel makinadır ama rx serisi kadar seri değil.. Rx serisinde yies tüpü var seri kalkış için soğuk benzin püskürtür manifolta ve cabuk devirlenmesini sağlar ben suana kadar 120 den az giden rx görmedim motorun ölüsü bile gidiyo ayrıca 2 zamanlı çabuk motor bitirir diyen arkadaşlar buna ne diycekler merak ediyorum benim rx 115 2000 model vede daha vidası bile sökülmedi tek yapılan işlem karbüratör temizliğidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar