cbr500 al demişler.
adam alıp kullanıcam satıcam diyor
ömür boyu binse tamam cbr500 olurda alanın elinde kalır piyasası yok cbr500 ün
Doğru herşey olabilir tabiki Türkiye de yaşıyoruz sonuçta. Her motordan keyif alıyorum bu 200cc 250cc lik sınıfında. CBR500R A2 ehliyetle kullanılabiliyor mu ?
Ne düşüneceğine ben karışmam. Sadece bir motoru övmek için diğerlerini gömmek hatta saçmalayarak gömmek çok mantıklı değil. R25 sorunlu bir motor değil. Hangi motoru sürekli devir kesicide kullanırsan o motorda arıza verir.

evet on karakter
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
R25 kullanıcı kitlesinin profili belli , CBr500R da , Elinizi vijdanınıza koyun şu soruya cevap verin ..
hangisinin elinin den çıkmış motoru gönül rahatlı ile alırısınız.. İkinci bir şeyde google amcaya iki motoru sorunca birinde 1 tane bile şikayet yok digerin de onlarca şikayet çıkıyor.
Sonuçta her araç kul yapısı her araçta sorun çıkar , birinde sorun çıkma olasılıgı %0,001 iken digerinde %5 ise ikisi kıyas yapılıyor ise biri birisine göre sorunlu motor dersin.
[url]https://i.hizliresim.com/jQY1rJ.png[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/bL4MZV.png[/url]
Malesef diğer ülkelerde yaşamıyoruz vergilerden boğuluyoruz. 20binlik motor evet ama o kadar bütçem yok babamdan yardım alıp almaya çalışıcam. Parayı kolay kazanmıyorum malesef keşke kolay kazansaydım. rc200 mesela sıfırı 16 bin tl ama ikinci el de ölüyor motor zevk için biniyorum her motordan zevk alıyorum açıkcası o yüzden ikinci önemli konu maddiyat üzerine düşünüyorum. Yoksa rc200 ü çok beğeniyorum ufak tefek görüntüsü güzel sürüşü zevkli bi motor ama sıfırı 16 bin benim motor 10 bin km olmadı 10 bin tl ye zar zor teklifler geliyor.
Motorun temizliği dayanıklılığı ise tercih sebebi tabi ki Cbr500 tercih ederim. Ama konu bu değil. Buradan konu çok dağılır. Maksat sorunsuz motor almaksa o zaman bende Nc öneririm. 6 bin devirde kesiciye giriyor motor hiç yorulmuyor uzun ömürlü motor. Ama dediğim gibi konu bu değil.
Motor sorunsuzluğu yorumunuza bir şey demedim zaten.
Sen kar edebileceğine yada çok az zarar edebileceğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Ben kesin kar edicem veya çok az zarar edicem mi dedim. Anlamıyorum konuyu okumuyosanız neden cevap verme gereği duyuyorsunuz. Konunun başlığı bile almalımıyım soruyorum güzel kardeşim bilen arkadaşlara soruyorum diğerlerine göre daha az zarar eder miyim kar lı çıkabilir miyim diye.
canaydın
24 bin kesinlikle vermem 19.500 vericem sıfıra