Yamaha MT25 Motorumun Motor numarası silinik

Merhabalar mt25 motorumun muayene tarihi geliyor. Benden önceki sahibi kelle motor takmış ve bloğun üzerindeki numarayı silmiş. Muayeneden motor numarası silinik ya da okunmuyor diye hafif kusurla mı geçer yoksa ağır kusurla kalır mı sizce?

Bu motoru nasıl satın aldınız? alırken kontrol etmediniz mi motor numarası tutuyor mu diye?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muayenede motor seri numarasına ben hiç bakıldığını görmedim. Yine de sanayide o olması gereken seri numarası kaçak göçek şekilde bloğa yazılabiliyor diye duymuştum.

Motosikleti
CB650R
Motosiklette bakan tüvtürk çalışanı görmedim ama araç için şöyle bir durum var. Bır kısmı okunup bazı kısımlar (yağ kir pas) sonucu okunamıyor ise okunamadı diyip hafif kusur sayılıyor ama komple silinikse kalıyor

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
TÜYTÜRK'çü ağbimiz durumdan şüphelenip arıza çıkarırsa KOM şubede başKOMser ile muhabbet ederken bulabilirsin kendini. Motorun nasıl değiştiğini iyicene öğren. Karışıklık var ise karanlık bir yerde kenara bırak kaç.

Merhabalar mt25 motorumun muayene tarihi geliyor. Benden önceki sahibi kelle motor takmış ve bloğun üzerindeki numarayı silmiş. Muayeneden motor numarası silinik ya da okunmuyor diye hafif kusurla mı geçer yoksa ağır kusurla kalır mı sizce?
Hafif kusur olarak geçer çok umursamazlar hocam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya o bloğu ya da motoru çalıntı bir motordan numarasını silerek sana sattılarsa ?..
Hangi cesaretle aldın merak ettim...
Eğer faturası varsa işletirlerdi.. Demekki illegal iş yapmışlar...
Eğer numara silinmişse vizeden geçmez.. Yağdan kirden okunmuyorsa hafif kusurlu yazarlar ama senin geçmen imkansız.. Eğer rapor tutma olayları varsa al başına belayı...

zamanında aprilla pegoso motosikletim vardı , neyse makine bana geçtikten sonra ilk vizeye gittiğimde görevli arkadaş saşi no sunu kontrol etti o kolayda idi , buldu sıra motor no suna geldi ara , ara bulamadı bana dedi ki motor nosu bulamıyorum , bu numarayı teyid edemezsem bu motor vizeyi geçmez dedi , ben de aradım bulamadım .
yapma etme derken adam "haklı olarak " bu geçmez diyor , tutanak tutarım diyor " ne yapalım ne edelim derken benim aklıma aprilla yetkili bayiini aramak geldi , neyse internetten izmir yetkilisi servisinin telefonunu buldum , motosikletin başında servisi aradım , yetkili ye durumu anlattım sağ olsun telefona vize görevlsi arkadaşı istedi verdim tarifle arkadaş no yu buldu , fakat o kadar ters bir yerdeki gözleri ile okuyamadı , servis in tarif ettiği yere telefonu sokup motor no sunun fotoğrafını çekti numarayı o şekilde okuyup teyid edip vizeyi verdi .
kısaca ; işin zor ....

Motosikleti
Honda Forza 250
Motor bloğu silmek nedir yav, her şeyi geç sen nasıl kabul ettin üstadım böyle bir durumu,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar