Yamaha MT-25 Mi Yoksa 3-4 Bin TL daha Koyup Abs'li Motosiklet Mi ?

Bilmiyorum öyle genel bir problem olduğunu, forumda bir konu vardı sadece benim bildigim. Ses konusunda birsey diyemem benim bir motoru degerlendirirkenki kriterlerim icinde degil :) 250 cc de cok fazla secenek yok gibi. Fuarda suzuki v strom 250 gormustum guzeldi ama ne zaman gelir fiyati ne olur bilmiyorum. Yeni baslayan ve fren hatasindan cekmis biri olarak (ustelik hondanin 2 defa egitimine gitmistim) abs siz motor tavsiye etmem.

Duke'te ne kronik sorun varmış?

Forumda en az 4-5 konu vardı
Yolda giderken motor blogu patladı veya parça koptu v.s türden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Bilmiyorum öyle genel bir problem olduğunu, forumda bir konu vardı sadece benim bildigim. Ses konusunda birsey diyemem benim bir motoru degerlendirirkenki kriterlerim icinde degil :) 250 cc de cok fazla secenek yok gibi. Fuarda suzuki v strom 250 gormustum guzeldi ama ne zaman gelir fiyati ne olur bilmiyorum. Yeni baslayan ve fren hatasindan cekmis biri olarak (ustelik hondanin 2 defa egitimine gitmistim) abs siz motor tavsiye etmem.

Duke 250 nin lastikleri de iyi aslında
Bakalım güzel bir alternatif

Bakalım haziranda meşhur ktm leri kullanicam. Motorlar şöyle, duke 250,rc390,ktm 1090 ve 1200 adventure. Sonra detaylı şekilde yazacağım.

Bir türlü ısınamadigim ktm nasılmış

Bende aynı sorudan muzdariptim mt25 r 25 arası gidip geliyordum cbr 500r aldım iyiki de almışım abs siz motor bu saatten sonra asla binmem
Abs siz motor tavsiye eden arkadaşlar da bir kaç yıl sonra eskilerle devam etmezlerse kendileri de binemeyecek zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

İlaveten bir önceki motorum duke 200 abs idi. Honda ile ktm arasında bir kaç gömlek kalite farkı bulunmakta

Forumda en az 4-5 konu vardı
Yolda giderken motor blogu patladı veya parça koptu v.s türden

motorun çevirdiği maksimum 9-10k devir; kocaman tek silindir o kadar zorlamaya gelmez, zorlarsan bi yerden bi şeyler çıkıverir. ha hatalı ünite olamaz mı, elbet olur. o da 1/1000 denk gelir.

kronik sorun nedir dersen, r25'lere bak (evet r25, mt25 sevmiyorum, KTM fanboy'um)

Bende aynı sorudan muzdariptim mt25 r 25 arası gidip geliyordum cbr 500r aldım iyiki de almışım abs siz motor bu saatten sonra asla binmem
Abs siz motor tavsiye eden arkadaşlar da bir kaç yıl sonra eskilerle devam etmezlerse kendileri de binemeyecek zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

İlaveten bir önceki motorum duke 200 abs idi. Honda ile ktm arasında bir kaç gömlek kalite farkı bulunmakta
Size göre Honda mı daha kaliteli yoksa KTM mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar