Yamaha Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gayette oluyor. Arka çanta ve yan çanta + artçı ile birlikte marmarise gidip kamp yaptık döndük. O kadar yüke rağmen 100km de 3.3 lt yaktı. Tık demedi. Anlık olarak da denemek amacıyla 150 küsüre kadar çıktım. Dengesizlik gibi hiçbir sorun olmadı. Daha da yüksek hızlara çıkardı gerek görmedim. Uygun modifiyeler ile (uzun cam, arka çanta demiri, yumuşak sele vs...)mt25 her şeye gelir.

Off-road Araziye torku bi tık düşük diye önermem. Ben bozuk yollardan da girdim. Fakat ayda yılda 1 olduğu için problem yok. Fakat düzenli hep off-road yapıyorsanız cross alırsanız daha iyi olur. Bu motorlar pahalı oldu. Düşme kalkma dünya para...

Ben de olacağını düşünüyorum. Alet neredeyse 40 beygir 27 tork. Bunları yapmak isteyen vstrom 250 alsın diyorlar güç haritası hariç bir Mt25 her türlü önde. Vstrom sadece daha düşük devirden itibaren veriyor gücünü.

Benim sorum orijinali olmadığı, delik olmadığı için çanta demiri sıkıntı yapar mı, alüminyum çanta görsel olarak kötü durur mu?

Şu an piyasada MT 25 alternatifi alınacak başka bir motosiklet var mı? 2020 modellerde aydınlatma ile ilgili bir problem var mı?

Şaka gibi benim takoz orta kisimda 3 lu vidanin oldugu yerde sag taraf kopmus yolda saplama sase icinde kirilmis bayii ye gittim hemen cikartip duzelttiler sase kirilabilirdi dedi usta. Koruma takozu takmam bir daha duserse dussun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Motoru denemek isteyen amcam olduğu yerde dusurdu manet ve depo alt grenaj cizildi :D

10.000 bakımını yaptıralı 1 ay oldu. üzerinden de yaklaşık 1500 km geçti. Şu an dashboardda yağ yanıp sönüyor. Sol taraftaki yağ ikonu yanmıyor ama. daha önce yaşayan oldu mu? Servise götüreceğim ama sormak istedim.

10.000 bakımını yaptıralı 1 ay oldu. üzerinden de yaklaşık 1500 km geçti. Şu an dashboardda yağ yanıp sönüyor. Sol taraftaki yağ ikonu yanmıyor ama. daha önce yaşayan oldu mu? Servise götüreceğim ama sormak istedim.

Muhtemelen oil trip’i sıfırlamayı unutmuşlardır. Çok sık yaşanan bir durum. Bunun için Servise gitmene gerek yok. Çok basit yönergelerle kendin sıfırlayabilirsin.

2021 Mt-25'lerin gelmesini bekliyorum, ilk motorum olacak, uzun yolculuk vs. için topcase çanta düşünüyorum, motosikleti de yeni alacağım için fiyatı çok uçuk olmayan (orjinal çanta ve demiri çok pahalı geldi) sizinde kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz çanta ve çanta demirleri nelerdir?
40 litre ya da 45 litre çantanın yeteceğini düşünüyorum.

2021 Mt-25'lerin gelmesini bekliyorum, ilk motorum olacak, uzun yolculuk vs. için topcase çanta düşünüyorum, motosikleti de yeni alacağım için fiyatı çok uçuk olmayan (orjinal çanta ve demiri çok pahalı geldi) sizinde kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz çanta ve çanta demirleri nelerdir?
40 litre ya da 45 litre çantanın yeteceğini düşünüyorum.

21 kasalarda bir fark olacak mıymış?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Arkadaşlar bu arada bebek gibi bakıp büyüttüğüm 2020 kasa mt 25 imi satıyorum. Buradan da haber vereyim istedim. Forumdan alan olursa iletişimde de kalırız, güzel olur :)

Selam arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım. Bayiden sıfır 2021 model yeni kasa mt25 aldım. Rodaj süresinde ilk 1000 km de 7000 deviri geçmemem söylendi. Motor henüz 300 km de olup düz yolda 6 viteste 100 km hızda motor 7000 deviri geçiyor ve beyaz ışığı yanıyor. Sizce bu bu hızda ve bu viteste bu devri geçmesi normal midir? Yoksa ilerleyen süreçte bu hızlarda daha düşük devirde gider mi?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım. Bayiden sıfır 2021 model yeni kasa mt25 aldım. Rodaj süresinde ilk 1000 km de 7000 deviri geçmemem söylendi. Motor henüz 300 km de olup düz yolda 6 viteste 100 km hızda motor 7000 deviri geçiyor ve beyaz ışığı yanıyor. Sizce bu bu hızda ve bu viteste bu devri geçmesi normal midir? Yoksa ilerleyen süreçte bu hızlarda daha düşük devirde gider mi?

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Devir ile ilgili olarak; rodaj süresi ve sonrasında değişen hiçbir şey olmaz. Şu an 100km hızda hangi vites hangi devirde gidiyorsa, 20.000km sonra da 100km hızda aynı vites ve aynı devirde gidecek.

Sadece debriyaj balatası bitmesi durumunda devir yükselir motor gitmez.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Devir ile ilgili olarak; rodaj süresi ve sonrasında değişen hiçbir şey olmaz. Şu an 100km hızda hangi vites hangi devirde gidiyorsa, 20.000km sonra da 100km hızda aynı vites ve aynı devirde gidecek.

Sadece debriyaj balatası bitmesi durumunda devir yükselir motor gitmez.
Cevapladığınız için teşekkürler.

Peki normal midir 100 km hızla 7000 devirin üstüne çıkması?

Rodaj süresinde video çekenleri görüyorum daha yüksek hızlarda rodaj yapıyorlar. Ya onlar o hızlarla o devri görmüyor motorları daha alt devirde gidiyor(mt25 için konuşuyorum) ya da devir ışığını daha yükseğe mi ayarlamışlardır acaba?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cevapladığınız için teşekkürler.

Peki normal midir 100 km hızla 7000 devirin üstüne çıkması?

Rodaj süresinde video çekenleri görüyorum daha yüksek hızlarda rodaj yapıyorlar. Ya onlar o hızlarla o devri görmüyor motorları daha alt devirde gidiyor(mt25 için konuşuyorum) ya da devir ışığını daha yükseğe mi ayarlamışlardır acaba?

Mt-25 7000 devirde 100km hızla gidiyor zaten hocam.

Onlar dikkat etmiyorlardır. Nasılsa satacağım diye düşünen adam rodaj vs takmaz.

Evet devir ışığını daha yüksek rpm’lere ayarlamış olabilirler.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba 2016 model mt 25imde zincir dişli değiştikten sonra her viteste orta devirlerde gazı bıraktığımda bi uğultu sesi geliyor bu sesi daha önce duyan var mı sebebi tahmini nedir ?

arkadaşlar merhaba 2016 model mt 25imde zincir dişli değiştikten sonra her viteste orta devirlerde gazı bıraktığımda bi uğultu sesi geliyor bu sesi daha önce duyan var mı sebebi tahmini nedir ?

Zincirin gereğinden daha sıkı olduğu için yapabilir, hele ki hafifte titreşim yapıyorsa. Tabi ki bunu sesi zincir değişiminden sonra geliyor dediğin için söylüyorum.

Motosikleti
mt-25
arkadaşlar merhaba, 2016 mt-25'in üstünde orjinal aküsü var ve artık randıman vermiyor. nasıl bir şey almalıyım? beni uzun süre idare edecek bir şey olsun istiyorum

mt25 in arka kuyruk kısmına takabileceğimiz, pratik klipslerle söküp çıkarılabilir, gerektiğinde sırt çantası olarak kullanılabilir, hafiftende körüğü olup hacmini arttırabileceğimiz kuyruk çantası arıyorum

Dainese D-Tail modeli var ama aşırı pahalı , bunun alternatifleri veya önerebileceğiniz kulananan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse memnun olurum.

zincirim fazla gerginmiş dostum biraz gevşettim ve yağlayınca ses gitti teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar