Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Onu renginden ve lastiğinden dolayı beğenmiyorum zaten. :D yinede soralım mt-07 ciler ne diyecek diye sorayım dedim belkide memnun değilsiniz 2 silindirden bilgi almak istiyorum :)

Şahsen 2 silindiri çok seviyorum, 3e imreniyorum ama 4 hiç ilgimi çekmiyor. Çünkü şehir içi apaçisiyim. Trafikte ara hızlanmalarla bol makaslı gidiyor, ufaktan terör estiriyorsanız alt devirlerin dolu olmasıyla mt 07 çok eğlenceli olur, 190dan sonra hızlanma ölür. Genelde şehir içi kullanacaksanız mt mutlu eder, ama otobana çıkıp 200 üstü kaptırıcam diyosanız mt'yi direk eleyin :)

merhaba arkadaslar,
mt-07'mi satiyorum.
2014 model.
Istanbul'da.
4800 km'de.
ABS'li
Deep Armor renk.
Herhangi bir kazasi, yatmasi kalkmasi yok.
Ekstradan radyator koruma mevcut.

Peki Mt-07 alırsak hangi egzozu önerirsiniz en iyi tok sesi hangi egzoz veriyor?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

Bugün MT-07 Moto Cage siparişi verdik haftaya elimde olacak.

Peki Mt-07 alırsak hangi egzozu önerirsiniz en iyi tok sesi hangi egzoz veriyor?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

Bugün MT-07 Moto Cage siparişi verdik haftaya elimde olacak.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim. Allah razı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Kullanım Kılavuzu olan site varmı?

İnternette ingilizce olanı var ama türkçesini bilmiyorum. En güzeli 1 hafta beklemek :) Motosikleti teslim alırken verecekler nasıl olsa.

Peki bu altın elbiseli adam şase burkuluyor diyor öyle birşey yaşayan varmı ben zaten MT-07 Moto Cage modelini aldım onda ek modifiyeler var burkulmasın diye kırmızı bir boru geçiside var şasede.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Orta sehpa nerden bulabilirim?

Peki bu altın elbiseli adam şase burkuluyor diyor öyle birşey yaşayan varmı ben zaten MT-07 Moto Cage modelini aldım onda ek modifiyeler var burkulmasın diye kırmızı bir boru geçiside var şasede.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Orta sehpa nerden bulabilirim?

Bu konuyu defalarca konustuk aslinda. Piste girmediginiz surece ulkemiz asfaltinda "sasi burkuldu pampa" diceginiz bir olaya denk gelmeniz imkansiz. Yolda yardirirken o sasi burkulana kadar o asfaltta ya dusersiniz ya da camasir makinesi gibi sallanirsiniz sert virajlarda yuksek hizla cok yatarsaniz.

Yine de Moto Cage demiri biriki uretici arkadasimiz tarafindan hazirlanmaya basladi yakinda ilanlarda goruruz.

İzmiri bilen bilir keçen haftasonu karaburun yolarında 140 la virajlara girip çıkıyoruz makinada tık yok

bi dahaki sefere 150 -160 seviyesinde deneyeceğim.

MT07 nin virajına kötü diyebilecek bi kullanıcı tanımıyorum diyebilirim ( arkdaş çevremde )

İzmiri bilen bilir keçen haftasonu karaburun yolarında 140 la virajlara girip çıkıyoruz makinada tık yok

bi dahaki sefere 150 -160 seviyesinde deneyeceğim.

MT07 nin virajına kötü diyebilecek bi kullanıcı tanımıyorum diyebilirim ( arkdaş çevremde )

https://www.youtube.com/watch?v=jnrZaI4fajI

mt07 çok hoşuma giden bir motor ama videoda çok sağlam virajlar yoktu açıkçası. Yada banamı öyle geldi. Virajlarda başarılı değil diyenler yoksa çok ciddi virajlardamı sıkıntı yaşadılar acaba.

mt07 çok hoşuma giden bir motor ama videoda çok sağlam virajlar yoktu açıkçası. Yada banamı öyle geldi. Virajlarda başarılı değil diyenler yoksa çok ciddi virajlardamı sıkıntı yaşadılar acaba.

aslında virajlar tam racing motor virajı...

yani 200 üstünda rahat akacak bi motorla daha keyifli olacaktır. MT07 nin 140 üstünde aldığı rüzgar aşikar

arkadaşlar scooter için çıkarılan sele brandaları bizim mt-07 nin selesine olur mu? motorum zaten kapalı garajda durduğundan normal branda ihtiyacım yok. ancak işyeri otoparkında sadece kediler seleye zarar vermesin diye seleyi örtmeye ihtiyacım var.

Arkadaşlar, merhaba.
MT-07 yi çok sayıda arkadaşım tavsiye ediyor.
Acaba FZ6 Fazer dan MT-07 ye geçmeli miyim?
Fazer da az rüzgar yemeye alıştım ama MT de bu sorun olur sanırım.
Bi yandan model yükseltmek amacıyla motoru değiştirmek de istiyorum. Diğer yandan fazerla yola devam etsem mi? kararsızlıklar içindeyim.
Acaba mt07 pişman eder mi??
Konuya biraz kafadan girdim ama siz ne dersiniz? Bu tarz geçişler yapan mt07 kullanıcıları varsa yardımcı olurlarsa memnun olurum.
Teşekkürler, iyi forumlar

Fazer kullanıcısıyım ve zaman zaman MT7 de kullandım. Eğer daha çok otobanda seyahat ediyorsan Fazer öneririm. Daha hızlı, daha rahat artçı içinde.

Şehir içinde MT7 daha kıvrak, kontrolü daha kolay, torklu olduğu için yüksek devirlere çıkmadan uzar gidersin...Fazere göre biraz daha ekonomiktir ama sesi tırttır:)

Ben hem şehir içi hemde otoban giderim diyorsan o zaman Fazer öneririm her türlüsüne geliyor:)zaten kullanıyorsun...

Fazer kullanıcısıyım ve zaman zaman MT7 de kullandım. Eğer daha çok otobanda seyahat ediyorsan Fazer öneririm. Daha hızlı, daha rahat artçı içinde.

Şehir içinde MT7 daha kıvrak, kontrolü daha kolay, torklu olduğu için yüksek devirlere çıkmadan uzar gidersin...Fazere göre biraz daha ekonomiktir ama sesi tırttır:)

Ben hem şehir içi hemde otoban giderim diyorsan o zaman Fazer öneririm her türlüsüne geliyor:)zaten kullanıyorsun...

Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Senin paylaşımlarınıda takip ediyorum. Fazer üzerindeki ustalığın tartışılmaz. aslında genel olarak motorumdan memnunum. Model yükseltsemmi diye düşündüm sadece. o yüzden ikilemde kaldım. Ama sanırım Fazer la yola devam edicem ^_^
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar