Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yamaha kardeşler motor bereç te motor almaya gidiyorsun üstüne bi biniceksin ayak mesafeni bi bakıcan bi içine sincek model ki neymiş oturmak yasak sırf oradaki denyolar yüzünden gidip x marka aldık bugun istedin kadar sikayet et olmuyor sasirdik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş sizin yaşadığınız durum beni üzdü..o paralar kolay kazanılmıyor ve bu lakayıtlık benide rahatsız etti...sizin rızanız olmadan saat 23.15 itibariyle feys üzerinden mesajını kopyalayıp Yamaha Trdeki Türk Yöneticiye özelden yolladım...adamcağız da ulan kriko bu saatte neden rahatsız ediyon demedi sağol bunları bana ulaştırdığın için dedi...ilgileneceğini söyledi..muhtemelen cevap gelmez ama ilgilenir...kulak çeker..senin canın yandı ama senden sonrakilerin bari canı yanmasın...

bu işin raconunda İŞ EMİR FORMU diye bir şey var...motor gelir iş emir formu açılır...yapılan işlemler bu iş emir forumunda detaylı yazılır ve müşteriye verilir...müşteride muhasebeye gider bu forumda yazan (2.kez yazılan ve işçilik malzeme parası zart zurt olan) rakamı öder faturasını alır...

sonra kontak anahtarını alıp motorunun yanına gider...motor yıkama işi servisin iş akışına göre değişir...ben 9 yıldır Hondada bunu gördüm..keyfe keder hareketler görmedim...

servisime giderim yıkama fişimi rica ederim arkadaki benzin istasyonunda ücretsiz yıkatırım bakıma öyle sokarım...9 yıldır D&B Doğu Batı Honda da hizmetin kralını görüyorum...evim Levent de ve teee Ümraniye son durağa giderim 9 yıldır üşenmem...adamlara çok güveniyorum...

Yamaha gibi bir markanın servisleri daha profesyonel olmalı...

ilgin icin tesekkur ederim.
ama ben resmen yamaha ankara baydar dan ve yamaha turkiyeden umidimi kestim
1000 bakimini yaptirdim
10bin bakimina kadar zaten bir sey yaptirmam gerekmiyor

ben de daha once baska bir konuda yamaha turkiye ye yazdim
telefon ettim
genel gecer cevaplar aldim
dedigim gibi insallah bir daha garanti vb. sebeplerle yamaha ile muhatap olmam
zaten normal, zincir vs bakimini kendim yapiyorum/ ustama yaptiriyorum.

herkese kazasiz belasiz gunler, surusler dilerim

Herkese merhaba bi süredir burayı takip etmekteyim. Etrafımda pek kullanan olmadığı için 07'yi hiç deneme şansım maalesef olmadı. Boyum 204cm kilom 90 şuan CBR250 kullanmaktayım motor altımda pocket bike gibi kalıyor :cherry: Mt7 yi çok beğeniyorum ve almayı düşünüyorum. Rüzgar falan hiç önemli benim için ama sizce benim boyuma uygun bi motor mu? Var mı benim boylarımda olup bu güzelliği kullanan?

ufak kalabilir. 2.04 boyun altında hangi motor küçük kalmaz diye bayağı düşünmek lazım gerçi.

Herkese merhaba bi süredir burayı takip etmekteyim. Etrafımda pek kullanan olmadığı için 07'yi hiç deneme şansım maalesef olmadı. Boyum 204cm kilom 90 şuan CBR250 kullanmaktayım motor altımda pocket bike gibi kalıyor :cherry: Mt7 yi çok beğeniyorum ve almayı düşünüyorum. Rüzgar falan hiç önemli benim için ama sizce benim boyuma uygun bi motor mu? Var mı benim boylarımda olup bu güzelliği kullanan?

MT için bi yorum yapamam. http://cycle-ergo.com/ bu siteden oturuş pozisyonuna bakabilirsiniz.
http://www.motorcycle.com/top10/top-10-motorcycles-tall-riders-adventure-bikes.html
bu sitede de uzun boylular için tavsiye listesi var. ingilizceniz varsa daha iyi tabii ama olmasa da modelleri görürsünüz en azından.

doğrudan gelen rüzgar dert olmayabilir ama camdan seken rüzgar fena tokatlar kaskı. gerçi xmax kullanıcısı bilir zaten.
iyi şanslar

O yolladığınız sitede baktım uzunlar için olan 10 motordan sadece nc serisi ile dostluk kurabilirim gerisi tırı vırı benim için.
Oturuş pozisyonuna bakılan sitede boy ve iç bacak ölçüsünü girdiğimde durum bu

Arkadaşlar 21 bin tl bütçem var R25 mi alsam MT-07 mi? biri çok farklılar ama R6 dan indim hangisine bineyim kararsız kaldım.

Boyum 187 kilom 90. CBR 250 den sonra MT-07 ye geçtim ve CBR de oturuş pozisyonun ve güvensizlik hissini MT-07 de yaşamassın. Seni tek şaşırtacak şey 100km üzerinde dik oturmaya direndiğin zaman motorun altından uçma hissi. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Arkadaşlar 21 bin tl bütçem var R25 mi alsam MT-07 mi? biri çok farklılar ama R6 dan indim hangisine bineyim kararsız kaldım.

R6 dan indiysen MT-07 seni şehir içi trafiğinde mutlu eder, yormaz. Fakat yüksek hızlarda eski alışkanlığına geri dönüp motorun üstüne yatman gerekecek. Zaten o hızlarda dik durmaya çalışacağını düşünmüyorum.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
İzmirli mt07 ciler.
Neden plakasız takılıyorusunuz :)
Grup sürüşlerinize denk geldim 2 defa.
Bazıları görüntüyü bozmamak için plakayı takmıyor sanırım.

İzmirli mt07 ciler.
Neden plakasız takılıyorusunuz :)
Grup sürüşlerinize denk geldim 2 defa.
Bazıları görüntüyü bozmamak için plakayı takmıyor sanırım.

Inan ki ne Izmirli ne digerlerimiz sekil yuzunden plaka takmamakta israr etmiyoruz. Derdimiz motosikletlere uygulanan adaletsiz hiz limitleri ve cezalar.

Ben de bu duzelene kadar plaka takmamaya devam ediyorum. (yanlis anlasilmasin plakam hala yanimda geziyorum polis cevirince hazirda. sadece konuya uygun hikayemi uyduruyorum.)

Merhabalar arkadaşlar, mt 07 almaya kadar verdikten sonra vaktim oldukça forumlardaki yorumları ve aksesuarları takip etmeye çalıştım. Muhtemelen önümüzdeki hafta motoru teslim alacağım. Koruma demiri, takozu ve arka çamurluk gibi aksesuarlar ilgimi çekmesine rağmen sahibinden.com da güncel ilanlar arasında bulunmuyorlar. Forumdaki pek çok link de aktif değil. Bildiğiniz, aldığınız, memnun kaldığınız bir yer varmıdır?

Arkadaşlar bugün bayiiye gittim MT-07 Moto Cage çok hoşuma gitti ve birde XJ6N ye baktım oda hoş motor tabiki biri 2 silindir diğeri 4 silindir 2. ele düşünce hangi motor daha çok tutulur veya bana hangisini almamı önerirsiniz?

MT-07 vergisi fazla olduğu için uzak duruyorum ama rengi kırmızı ve arka lastik 180 olduğu için favorim ama 2 silindirli.
XJ6 Kırmızı rengi yok arka lastiği 160 olduğu için beğenmiyorum ama bu 4 silindir.

MT-07 100KM 5 litre yakıyor
XJ6 100KM 6 litre yakıyor bu 6 litre yaktığı için diğer MT-07 nin vergili haline denk geleceğini düşünüyorum.

Yinede birde sizlere sormak istiyorum fikirlerinize göre neye yönleneceğimi karar vereceğim.

Arkadaşlar bugün bayiiye gittim MT-07 Moto Cage çok hoşuma gitti ve birde XJ6N ye baktım oda hoş motor tabiki biri 2 silindir diğeri 4 silindir 2. ele düşünce hangi motor daha çok tutulur veya bana hangisini almamı önerirsiniz?

MT-07 vergisi fazla olduğu için uzak duruyorum ama rengi kırmızı ve arka lastik 180 olduğu için favorim ama 2 silindirli.
XJ6 Kırmızı rengi yok arka lastiği 160 olduğu için beğenmiyorum ama bu 4 silindir.

MT-07 100KM 5 litre yakıyor
XJ6 100KM 6 litre yakıyor bu 6 litre yaktığı için diğer MT-07 nin vergili haline denk geleceğini düşünüyorum.

Yinede birde sizlere sormak istiyorum fikirlerinize göre neye yönleneceğimi karar vereceğim.

Aynı ikilemde ben de kaldım. Sonra mt-07 aldım. Hangisi ile daha mutlu olacaksanız onu alın bence.

Şeklini düşünüyorsanız xj6nın kuyruğuna bir daha bakın bence. cbf150nin kuyruğu bile daha güzel :) Ayrıca 2 silindir candır, alt devirlerin canlılığı ve kıvraklığo mt07yi şehir içinde inanılmaz eğlenceli yapıyor.

Şeklini düşünüyorsanız xj6nın kuyruğuna bir daha bakın bence. cbf150nin kuyruğu bile daha güzel :) Ayrıca 2 silindir candır, alt devirlerin canlılığı ve kıvraklığo mt07yi şehir içinde inanılmaz eğlenceli yapıyor.

Onu renginden ve lastiğinden dolayı beğenmiyorum zaten. :D yinede soralım mt-07 ciler ne diyecek diye sorayım dedim belkide memnun değilsiniz 2 silindirden bilgi almak istiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar