Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mert, Alper ve TEKNECI arkadaslar,
Bari bi egitim alin. Egitim almadan motorun ustune cikmayin.
Ne olur acele etmeyin...

çöp dediğiniz termignoni, ducati'nin orijinal egzozlarını yapıyor, bir daha düşünün bence :)

Termignonili Ducati kullandim 15 bin km. Hmm tekrar dusuneyim. Teneke :) Ayrica hayir orijinal egzoslarini yapmiyor, aksesuar egzoslarini yapiyor Termignoni Ducati'ye. Ses olarak da hic bir zaman Akrapovic'in yanina yaklasamadi.

ben de pancar motor tipi sesi sevmiyorum, daha düz, altın elbiseli adam'ın motorunun sesi gibi verse çok güzel olacak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mert, Alper ve TEKNECI arkadaslar,
Bari bi egitim alin. Egitim almadan motorun ustune cikmayin.
Ne olur acele etmeyin...

evet, cok dogru.
ozellikle genc arkadaslar, kani damardan disari basinc yapan delikanli arkadaslar egitim gercekten yararli ve gerekli.
ben aldim...
herseyi deneme yanilma veya arkadaslardan kulakdan dolma ogrenemezsiniz.
selamlar

Herkese merhabalar bir süredir iş güç sebebiyle gözükmüyordum hemen arkasına 1400km batı akdeniz güney ege turu bagladık 5 gün o sürdü vs vs yeniden aranızda olmak güzel herkese selamlar en kısa zamanda gezi raporunu yazıp buradanda paylasıcam.. Antalya- Kalkan arasındaki aşşa yukarı 200 virajın dibini cıkarttık benim kırmızı MT7000 oldu :)

Herkese merhabalar bir süredir iş güç sebebiyle gözükmüyordum hemen arkasına 1400km batı akdeniz güney ege turu bagladık 5 gün o sürdü vs vs yeniden aranızda olmak güzel herkese selamlar en kısa zamanda gezi raporunu yazıp buradanda paylasıcam.. Antalya- Kalkan arasındaki aşşa yukarı 200 virajın dibini cıkarttık benim kırmızı MT7000 oldu :)

foto bekliyoruz. kuru yazi ile olmaz. :queen:

slm arkadaşlar bu motorun ikinci el fiyatı nedir ? 1000 km'deki tertemiz motora 17 yazanda var 20 lira yazanda . bu ne yaman çelişkidir anlamadım.

slm arkadaşlar bu motorun ikinci el fiyatı nedir ? 1000 km'deki tertemiz motora 17 yazanda var 20 lira yazanda . bu ne yaman çelişkidir anlamadım.

ABS ve ABSsiz versiyonlarla karistirmayin. ABSli versiyonlar 20den baslayabilir. ABSsiz 20 liralardan bahsediyorsa ya full orijinal Yamaha aksesuarlidir (cunku aksesuarlar fahis pahali) ya da sizi dolandirmaya calisiyordur.

Bunun disinda inceleyin gorun binin kararinizi verin.

Kaza vs durumu ise 10 bin kmye kadar motorlarda zor ihtimaldir ama yine de degisen aksami parcasi var mi diye bir inceleyin gerisi terane.

hocam çıralı olimpos kavşağında gördüğüm motorlular sizmiydiniz acaba..

Hocam ciddi alıcıysan zaten burda böyle bir mesaj yazmazsın, sıfırı internet sitesinde yazıyor, ikinci elde adam istediği fiyat yazar, ekstrası vardır 25 yazar, çiziksizdir 20 yazar, düşmüştür 17 yazar, evine haciz gelmiştir 15 yazar. Alıcıysan tek tek ararsın. Piyasa yoklamaksa amaç o zaman başka.

Hocam ciddi alıcıysan zaten burda böyle bir mesaj yazmazsın, sıfırı internet sitesinde yazıyor, ikinci elde adam istediği fiyat yazar, ekstrası vardır 25 yazar, çiziksizdir 20 yazar, düşmüştür 17 yazar, evine haciz gelmiştir 15 yazar. Alıcıysan tek tek ararsın. Piyasa yoklamaksa amaç o zaman başka.
geçen sene fuar zmanı 16.500 dü almadım üstüne 4 lira daha verip almak istemem ikinci el fiyatını araştırıyorum yalnız sesi beni hayal kırıklığına uğratıyor. ne yaparım bilmiyorum.

Gzc

Gecenn sene 16.5000e sifir mt7 varmis beyler. Niye 17.900e aldiniz ki

Motor çıkmadan beni japonyadan aradilar, uzun uzun konustuk, 15 bine vericez alir misin dediler almadim o gun sonra pişman oldum tabi. Gittim 19 bin'e aldım.

noluyoo burda?...:silent:
MT07 den ziyade
ekonominin temelleri uzerine bi tartisma gidiyo sanirim!!!
“bir malin fiyati nasil belirlenir?”
uzerine tuglalarca kitap yazildi…:pr:
bu sorunun cevabini yuzyilardir iktisatcilar bulamadilar…
kolay gelsin…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar