Fiyat 755 euroymus yalniz. E akropovic takarim o fiyata termi tenekesini takacagima. Sesi de daha guzel Akrapovic'in.
çöp dediğiniz termignoni, ducati'nin orijinal egzozlarını yapıyor, bir daha düşünün bence
Fiyat 755 euroymus yalniz. E akropovic takarim o fiyata termi tenekesini takacagima. Sesi de daha guzel Akrapovic'in.
çöp dediğiniz termignoni, ducati'nin orijinal egzozlarını yapıyor, bir daha düşünün bence![]()
Mert, Alper ve TEKNECI arkadaslar,
Bari bi egitim alin. Egitim almadan motorun ustune cikmayin.
Ne olur acele etmeyin...
Herkese merhabalar bir süredir iş güç sebebiyle gözükmüyordum hemen arkasına 1400km batı akdeniz güney ege turu bagladık 5 gün o sürdü vs vs yeniden aranızda olmak güzel herkese selamlar en kısa zamanda gezi raporunu yazıp buradanda paylasıcam.. Antalya- Kalkan arasındaki aşşa yukarı 200 virajın dibini cıkarttık benim kırmızı MT7000 oldu![]()
foto bekliyoruz. kuru yazi ile olmaz. :queen:
slm arkadaşlar bu motorun ikinci el fiyatı nedir ? 1000 km'deki tertemiz motora 17 yazanda var 20 lira yazanda . bu ne yaman çelişkidir anlamadım.
Herkese merhabalar bir süredir iş güç sebebiyle gözükmüyordum hemen arkasına 1400km batı akdeniz güney ege turu bagladık 5 gün o sürdü vs vs yeniden aranızda olmak güzel herkese selamlar en kısa zamanda gezi raporunu yazıp buradanda paylasıcam.. Antalya- Kalkan arasındaki aşşa yukarı 200 virajın dibini cıkarttık benim kırmızı MT7000 oldu![]()
slm arkadaşlar bu motorun ikinci el fiyatı nedir ? 1000 km'deki tertemiz motora 17 yazanda var 20 lira yazanda . bu ne yaman çelişkidir anlamadım.
geçen sene fuar zmanı 16.500 dü almadım üstüne 4 lira daha verip almak istemem ikinci el fiyatını araştırıyorum yalnız sesi beni hayal kırıklığına uğratıyor. ne yaparım bilmiyorum.Hocam ciddi alıcıysan zaten burda böyle bir mesaj yazmazsın, sıfırı internet sitesinde yazıyor, ikinci elde adam istediği fiyat yazar, ekstrası vardır 25 yazar, çiziksizdir 20 yazar, düşmüştür 17 yazar, evine haciz gelmiştir 15 yazar. Alıcıysan tek tek ararsın. Piyasa yoklamaksa amaç o zaman başka.
hocam çıralı olimpos kavşağında gördüğüm motorlular sizmiydiniz acaba..
Hocam ciddi alıcıysan zaten burda böyle bir mesaj yazmazsın, sıfırı internet sitesinde yazıyor, ikinci elde adam istediği fiyat yazar, ekstrası vardır 25 yazar, çiziksizdir 20 yazar, düşmüştür 17 yazar, evine haciz gelmiştir 15 yazar. Alıcıysan tek tek ararsın. Piyasa yoklamaksa amaç o zaman başka.