Sırt çantasına devam 
bu akşam 2 tane mt07 gördüm.
biri haliçde race blue diğeride fayizoğlunda kırmızı.
selamlar olsun![]()
ramazan abı senın elın bence ayarsız hep gazlamak ıstıyor senın elın ben cumartesı eskısehıre gıttım 225 km de 10 lıtre benzın aldım ama hızlarım 150 190 ara ara 200 lerın ustune çıktım ama donus yolunda arkadaşımda yamaha wr125r modelı vardı tabı ona ayak uydurmak zorundaydım onunda en fazla yapacağı 80 90 ıle geldım bı baktım ortalama tuketıme 3,8 ıle gelmışım ama gelirken ruzgar tersten gelıyordu ben yakıtından cok memnunnum
Arkadaslar motorumla istanbul'dan canakkale biga'ya geldim 1 haftalik tatilimin son gunu seyir halindeyken elektrik kesildi koltuk altindan beyaz dumanlar cikmaya basladi tam viraj aliyordum motor hakimiyetini kaybettim ve dustum motor blogu kirildi yag bosaldi direksiyon ve sol taraftaki hemen hemen tum plastik aksam kullanilamaz halde.Hastaneden ciktiktan sonra yamaha turkiyeyi arayip durumu anlattim ertesi gun istanbuldan biga'ya arac gonderip motoru aldilar inceleyeceklermis 2 gun oldu beklemedeyim bu tarz bi durumla karsilasan varmi?
bende var bi süredir takılıArkadaşlar mivv egzos taktırmış olan var mı?
bende var bi süredir takılı
Yamahadan ekspertiz sonuç maili geldi arkadaşlar önceki sahibi tarafından motosikletime navigasyon cihazı ve egzoz takılıp sökülmüş bu da ben aldıktan sonra şase yapmasına sebep olmuş şimdi yeterli kanıt bulursam ilk sahibini dava etmeyi düşünüyorum parasını geçtim az kalsın hayatımdan oluyordum.
MT-07 benim kalıbıma küçük gelir mi sizce? (Boy: 1.87 - Kilo: 100)
"Kardeş MT-07 senin altında kaybolur MT-09'a yönel" mi dersiniz?
Benim kalıba yakın birileri varsa motosiklet üzerinde fotoğrafını paylaşabilirse çok sevinirim.![]()
arkadaşlar bir hevesle aldığım motorumu çokda memnun olmama rağmen ihtiyaçdan dolayı üzülerekden satıyorum ilgilenen varsa..
http://www.sahibinden.com/178049759
Memnun musunuz peki? Kaca alip nerede taktirdiniz?
siz bi yerde takılı halini gördünüz sanırım ses biraz fazla abartılı açık olmasından ama zamanla alıştım
ataşehir bölgesinde 2 tane oldu 3 olmasın :wiinkk:
http://youtu.be/KdU6etxIuw8
Ben internetten başka bir motora takılı gördüm, canlı görme fırsatım olmadı. Susturucusuyla olduğu halde mi ses abartılı?
Bostancidayim ben Ataşehire pek yolum düşmüyor.