hocam ufak bir aksaklık için satıyor musun motoru?
yok hocam aksaklık değil tam tersi çok güzel bir şey olduğu için satıyorum
hocam ufak bir aksaklık için satıyor musun motoru?
yok hocam aksaklık değil tam tersi çok güzel bir şey olduğu için satıyorumumuyorum ki yakın zamanda düğün davetiyemi de buradan dağıtırım
![]()
motorumu seviyorum artcıdanda vazgectim ne yan canta uydurabildim ne canta demiri ürünler ne yamahada var ne baska yerde birtek arka canta aparatı sw motech buldum onuda tam görüp inceleyemedim.. yan cantadanda geçtim topcase demiri olsun bir sekil yapar esya koyarım diyorum yok arkadaş deli olucam.. yamahaya soruyorum yan canta demiri yok fakat uyduruk 600 liralık cantalar var top case var baglama demiri yok ne zaman gelir belli degil depo ustu canta soruyorumcevaplar aynı hık mık pık .. sw motechle gorusuyporum parası batsıun kuyruk cantası alayım dedim biri buyuk geliriyor biri cok kücük orayı ölç burayı ölç taşma hesapla ıvır zıvır delircem artık yola gitmek istiyorum gidemiyorum motoru satmakta istemiyorum okdar b*ktn bir haldeyim anlatamam isyeaaaaaaaaaaaan
http://www.youtube.com/watch?v=EY4H4KbRCukr:
r:
r:
r:
Yalan soylemıyorlarsa sadece yamaha canta uyumluymus gıvının sert canta ıcın olanı gelmıs soft canta ıcın olan modelı gelıcrk dedıler fakat arkatasıyıcı olmadan monte edılemıyor yazıyordu sert canta ıcın olanda softta oylemı olur bılmıyorm halen arastırıyorm :/Ben 1-2 hafta önce servise gittiğimde Kardeşler Moto'da bana yan çanta demiri var demişlerdi. Bir sorun derim.
Aklımda kaldığı kadarıyla 350tl civarıydı sanki.
daha once honda gs 1-2 almis olmanin verdigi cesaret, "bu yastan sonra 250cc kullanmiyim be" cahilligi ile birlesince, ben de araniza mt-07 ci olarak ilk motorumla katildim. bugun de ilk defa ise gittim geldim erenkoy-zincirlikuyu. tecrubesizlikten kaynaklanan kucuk seyler oldu ama yine de guzel guzel gittim kenardan kenardan![]()
daha once honda gs 1-2 almis olmanin verdigi cesaret, "bu yastan sonra 250cc kullanmiyim be" cahilligi ile birlesince, ben de araniza mt-07 ci olarak ilk motorumla katildim. bugun de ilk defa ise gittim geldim erenkoy-zincirlikuyu. tecrubesizlikten kaynaklanan kucuk seyler oldu ama yine de guzel guzel gittim kenardan kenardan![]()
Selamlar, 2 hafta önce aldım mtmi ben de , İstanbulda staj yaptığımdan geçtiğimiz pazar sürebildim sadece, gaza gelip rodaj falan dinlemedim, 1-2 saat sonradan pişman oldum, bişey olmaz inşallah,
uzunn süredir mt süren arkadaşlar, motoru sakin kullandığım zamanlarda bile 75 dereceleri göremiyorum, motor ısısı sürekli 80 derecenin üzerinde, normal midir bu, bi sıkıntı olur mu bu şekilde çalışmasının? cbr 250'den sonra bu kadar yüksek ısı şaşırttı beni alışamadım..?
Selamlar, 2 hafta önce aldım mtmi ben de , İstanbulda staj yaptığımdan geçtiğimiz pazar sürebildim sadece, gaza gelip rodaj falan dinlemedim, 1-2 saat sonradan pişman oldum, bişey olmaz inşallah,
uzunn süredir mt süren arkadaşlar, motoru sakin kullandığım zamanlarda bile 75 dereceleri göremiyorum, motor ısısı sürekli 80 derecenin üzerinde, normal midir bu, bi sıkıntı olur mu bu şekilde çalışmasının? cbr 250'den sonra bu kadar yüksek ısı şaşırttı beni alışamadım..?
lütfen anadolu yakası e5 e dikkat et. kesinlikle bir can pazarı oldu orası. 98 den beri trafikteyim her sene daha kötüye gidiyor. trafik gece yarısı dahil her saat yoğun. akıcı olsa da yol her daim dolu. ve bu dolulukta manyakça makas atanlar artık passat, audi sahipleri.
bir de boş vakit olursa anadolu yakası mensupları ile bir buluşma yapabiliriz sanki.