istanbula gidip hondadan egitim almak istiyorum fakat hondanın boş günleri benim dolu günlerim benim benim boş günlerim hondanın dolu günleri.. izmirde art akademi var benim bildigim full ekipmansız yol egitimi vermiyorlar diye okumuştum eksikleri halledip sanırım bir telefon edicem eğitim şart :cat:
Hondayı tavsiye ederim. GS2 mi GS3 mü?
Hondadaki "Güvenli Sürüş 2" ye denk gelen GİS te de "Motosiklet Hakimiyet Eğitimi" var.
Ben İstanbuldayım ve GİS ile de görüşmüştüm. Ben telefon ettiğimde herkes kendi motorsikleti ile geliyor diye bana bilgi verdier.
Honda ise kendisi motorsiklet veriyor.
GS2 de CBF 150 veriyorlar.
GS3 te CBF 1000 veriyorlar.
Ben de şöyle değerlendirdim;
Buraya değişik motor kullanan belki değişik seviyede sürücüler gelecek. Eğitmenler bir şeyler anlatıp pratik yapmamızı isteyecekler.
Bunun için parkurlar hazırlayacaklar. Şimdi büyük motorla gelen bu parkurda belki yapamayacak, belki motorumu deviririm hasar oluşur endişesi ile hareket edicek. Bazısı küçük motorla gelecek buna göre bazı parkurlarda çok rahat hareket edicek veya tam tersi. Her neyse.
Sonuç olarak bir standardı olmayan her kursiyerin eşit imkanları tecrübe ettiği bir ortam olmayacak.
Bundan dolayı Hondayı tercih ettim. Size de Hondayı tavsiye ederim.
Ancak GİS in özel parkuru var ve üyelik alıp abone oluyorsunuz. Buraya hafta da belirlenmiş saatlerde gelip pratik yapıyorsunuz.
Bu söylediklerim Honda daki GS2 ve GİS'deki Motorsiklet Hakimiyet Eğitimi için geçerlidir.