haftasonu bi 3lü kombo yapmayalım mı ?
@motokovic and @ismail![]()
sen koruma demiri, takoz al da bi![]()
Anca geldm ıstbuldan haftaonu oraya cıkartma yapabılırım![]()
rizoma elcik ile ilgili bir soru sormuştum hatırlayanlar vardır.
içinden 3 adaptör çıkıyor.. birisi zaten ducati için, bizimkiyle alakası yok.
diğer ikisi nerdeyse birbirinin aynısı gibi. araladında çok az bir fark var.. bizde hep yanlış olana zorlamışız.. biri olmayında diğerini denememişiz.
konuyu rizomaya mail attım.. bikaç mailden sonra dün akşam tekrar denedim.
ilk denediğim gene yanlış adaptör çıktı.. sabırla hemen diğerini denedim ve fit oldu. mükemmel çalışıyor şuan.. en ufak takılma falan yok.
rizoma elcik isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir.
dün ismaille bikaç parça daha taktık . manetler kaldı benim sadece. onlarda gelsin hepsinin fotosunu bir atacağım.
rizoma elcik ile ilgili bir soru sormuştum hatırlayanlar vardır.
içinden 3 adaptör çıkıyor.. birisi zaten ducati için, bizimkiyle alakası yok.
diğer ikisi nerdeyse birbirinin aynısı gibi. araladında çok az bir fark var.. bizde hep yanlış olana zorlamışız.. biri olmayında diğerini denememişiz.
konuyu rizomaya mail attım.. bikaç mailden sonra dün akşam tekrar denedim.
ilk denediğim gene yanlış adaptör çıktı.. sabırla hemen diğerini denedim ve fit oldu. mükemmel çalışıyor şuan.. en ufak takılma falan yok.
rizoma elcik isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir.
dün ismaille bikaç parça daha taktık . manetler kaldı benim sadece. onlarda gelsin hepsinin fotosunu bir atacağım.
çok zayıf aynalar bence de
Valla en çok ben diyordum "kötü kötü" deyü, ama şu an gayet alıştım yani
Tabi alışmak için motosiklette 2300 KM kadar yol kat etmek gerekti.
Geçen arkadan bakan bir arkadaş; "İsmail sen ayna kullanıyon mu la?" dedi. Yani artık o kadar alışmışım ki, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ayna kullandığım.
Arkadaki atraksiyonu hızlı ve iyi bir şekilde görüp/değerlendirip yine hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorum.
İnsan ilginç bir varlık. Alışamadığımız hiçbir şey yok. Gereken tek şey zaman oluyor genelde.
(Tabi bu arada 165 boy, 62 Kg ufak tefek bir adam olduğumu belirmemde fayda var. Bücürük olmak ayna işinde fayda sağladı :mrgreen![]()
arkadaslar motorsiklet sürerken kullanabileceğimiz programlar neler cep telefonunda, top speed kaç yapmışız, avarage kaç onlara bakabileceğimiz![]()
arkadaslar motorsiklet sürerken kullanabileceğimiz programlar neler cep telefonunda, top speed kaç yapmışız, avarage kaç onlara bakabileceğimiz![]()
Kask nasıl İsmail ? Hayırlı olsun, güle güle kullan. Beden XS mu aldın ??
Motosiklet sürerken göstergeye bile bakmayın deniliyorken cep telefonu uygulaması kullanmak, en azından benim tavsiye edeceğim bir şey değil.
sağ ayna biraz zorluyor beni de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Ulysse Speedometer iş görür.
Onun dıdşında intercom diye bir program var. Onunla da bluetoth veya wifi üzerinden artçınız ya da yakındaki sürücüler ile haberleşebiliyorsunuz.
Yok be dostum naptınMotor sürerken mi kullanılır hiç. program açık cebime koyucam, sürüş sonrası oturup inceliyecem
![]()