Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet birisini ben sipariş etmiştim fakat maddi sorunlar çıktı.Mat gri alan arkadaşa hayırlı olsun..

arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.

anlayamadım bp'den aldığınızda mı performans daha kötü oldu, opetten aldığınızda mı?

anlayamadım bp'den aldığınızda mı performans daha kötü oldu, opetten aldığınızda mı?

yok hocam bp den aldığımda hiç sorun yoktu. opetten aldığımda motor alt devirlerde 250 lik hyosunga döndü. bir diğer arkadaşın dediği gibi motordan şüphe ettim. yani öyle ufak, çok dikkat ettiğinizde anlayabileceğiniz bir fark değil; çok ciddi kayıp oldu. bir sonraki sefer shell i deneyeceğim. herkes shell i tavsiye ediyor.

yok hocam bp den aldığımda hiç sorun yoktu. opetten aldığımda motor alt devirlerde 250 lik hyosunga döndü. bir diğer arkadaşın dediği gibi motordan şüphe ettim. yani öyle ufak, çok dikkat ettiğinizde anlayabileceğiniz bir fark değil; çok ciddi kayıp oldu. bir sonraki sefer shell i deneyeceğim. herkes shell i tavsiye ediyor.

ben de ilk aldığımdan beri hep ziverbey bp den alıyorum. shell i de deneyeceğim bir daha ki sefere. sağolun bilgi için.

arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.

size kesinlikle katılıyorum. ben hep shell alırdım gecen gün kardeşim ümraniye sanayideki opetten aldı ve güç kaybını bende hissettim. değildir dedim bugun tekrar shell den aldım. umarım yakıttandır. 2. vitesteki güç azaldı

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
sonuc olarak shell den hangi benzini alıcaz 95-97 oktan hangisi olacak arkdaslar

http://www.youtube.com/watch?v=xTDmn9btJEU

http://www.youtube.com/watch?v=gNyl9SkOhDo

Belki kaçıranlar olmuştur. Akraponvic...

Evet bende merak ettim. Normalde 95 kullanmıyor muyuz zaten, Kitabında 95 yada daha üstü oktanlı benzin kullanın diyor.

130 TL ye aldim arti kargo. Izmirde nerede oldugunu bilmiyorum ama telefon numarasi verebilirim. (Huseyin bey 05317771863)
Acikcasi yamaha orjinal cam ve puig de dahil,motorun tipini enaz bozan cam bu gibi geldi bana.. (Cam yukseklik 40cm ,puig in touring modelinile ayni yukseklikte)
Bır gorusucem.cam.cok yatık gıbı geldı.bırazbdaha dık olsa daha.sık durur.gıbı bır goruseyım baska.formda.yapma.sansı varmıymıs

Evet bende merak ettim. Normalde 95 kullanmıyor muyuz zaten, Kitabında 95 yada daha üstü oktanlı benzin kullanın diyor.

Bu benzin meselesi çok ilginç.
Ben shell, lukoil, PO, opet hepsinden benzin aldım.
Bir iki defa da 97 aldım hatta.
Hiç bir fark olmadı.
Yakıtlar arasında zaten hissedilir fark olmaz.
Ancak aldığınız istasyonun deposunun temiz olmaması sebebi ile bazı ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Yani olay, yakıtın markasından çok istasyonla alakalı olabilir.

Benzin gibi, her gün belki de milyonlarca insanın satınaldığı ve farklı markaların fiyatının da aynı olduğu bir üründe, bir markanın ürünü diğerlerinden kötü olsa, inanın herkes o benzini almaktan zaten vazgeçer. Serbest piyasa ekonomisine tamamen ters bir durum bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar