arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.
he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.
anlayamadım bp'den aldığınızda mı performans daha kötü oldu, opetten aldığınızda mı?
yok hocam bp den aldığımda hiç sorun yoktu. opetten aldığımda motor alt devirlerde 250 lik hyosunga döndü. bir diğer arkadaşın dediği gibi motordan şüphe ettim. yani öyle ufak, çok dikkat ettiğinizde anlayabileceğiniz bir fark değil; çok ciddi kayıp oldu. bir sonraki sefer shell i deneyeceğim. herkes shell i tavsiye ediyor.
Kotu bu hocamGüzel mi çirkin mi karar veremedim... Bu arada ürün Yunanistandan
http://www.ebay.com/itm/Yamaha-MT-07-14-Airflow-Screen-/261491252946?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3ce217ded2&vxp=mtr
Motosiklet bekleyen var mı? Japonyadan çıkmadı mı daha
Yoksa denizde dalga gemi ağır mı ilerliyor? ��
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Kotu bu hocam
O zaman sıra benim partide deep armur 15 gün icinde gelir.Arkadaşlar Nazilli Karadayı da iki tane mt 07 varmış haberiniz olsun![]()
O zaman sıra benim partide deep armur 15 gün icinde gelir.
arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.
he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.
Aldın motoru konuş tabi bekliyoruz burada sekiz gözle19 liraya ikinci ele koysak motor gidecek neredeyse![]()
Bır gorusucem.cam.cok yatık gıbı geldı.bırazbdaha dık olsa daha.sık durur.gıbı bır goruseyım baska.formda.yapma.sansı varmıymıs130 TL ye aldim arti kargo. Izmirde nerede oldugunu bilmiyorum ama telefon numarasi verebilirim. (Huseyin bey 05317771863)
Acikcasi yamaha orjinal cam ve puig de dahil,motorun tipini enaz bozan cam bu gibi geldi bana.. (Cam yukseklik 40cm ,puig in touring modelinile ayni yukseklikte)
Aldın motoru konuş tabi bekliyoruz burada sekiz gözle
Evet bende merak ettim. Normalde 95 kullanmıyor muyuz zaten, Kitabında 95 yada daha üstü oktanlı benzin kullanın diyor.