Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Duke 390'ı testten geliyorum, eğer MT-07 ile 390 arasında kalan arkadaşlar varsa hiç düşünmesinler. Duke'ün hafif olması dışında hiçbir artısı yok. İkisini de bedava önüme koyup birini seç deseler düşünmeden MT-07'yi seçerim. İkisinin çekişi arasındaki fark kıyaslanacak gibi değil.

hocam merhabalar,
yağı serviste seçenek olarak mı sundular? yoksa siz yağınızı alıp mı gittiniz? ben bu yağı koymanızı istiyorum diyerek?

Benım bakım yaptırdıgım yer euro servıs dıyr gecıyor standlarında Elf ve Motul yag bulunuyor hepsı motor tutkunu ınsanlar deneyımlerı yıllarn tecrubesını sıze.aktarıyorlar tercıh sıze kalmıs oluyor ben tercıhımı motulden yana kullandım yagınızı kendınızde goturebılırsınız yada ıstedıgınız markayı tedarık etmenızede.yardımcı oluyorlar tahmınımce satıs&servıs olan yerler yamalube dıye dıretıyor, sadece.servıs hızmetı veren.bayııler.daha kullanıcı odaklı calısıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------

Bende izmirdeyim ve 650 km ye geldim :) bu saydijlarini sanirim bende yaptiracam bu haftalarda :) denk geliriz belki biyerlerde tanışıriz:)

Narlıderede oturuyorum haberlesıp ne tanısabılırız memnun olurum :) dılersenız servıs ıcınde yardımcı olabılırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------

Bayi teslim etmeden lastik basınçlarına bakmadı mı boşver fabrikayı :) bende 225 tl ye yaptırdım tabi benimkinde yamalube kullandılar Bayinin dediğine göre yamalube ipone yapıyormuş(!)

mesela 2000-3000 km de yağı ve filitreyi kendimiz değiştirsek garanti dışı kalırmıyız?

Urettıklerı makınenın daha saglıklı calısmasını sagladıgımız.ıcın bıze kızmazlar dıye dusunuyorum :) 5000 km de.bır yag yag fıltresı degıstırıcem 10 bn km yag ıcın problem olmayabılır ama benım gıbı haftasonu agırlıklı kullanan arkdaslar ıcın yag bakımının.dısında genel kontrol vs ıcın sure olarak bana fazla geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------

1tek adet için 80 tl ancak adet farklı olursa bir şeyler yapabilirim.
Siyah renkte uretebılıyorsanız bır tanede ben almak.ısterım

[/COLOR]
Siyah renkte uretebılıyorsanız bır tanede ben almak.ısterım[/QUOTE]

karartma yaptiririm yada isiya dayanikli boyayla boyanabilir

geçen hafta izinliydim, istanbul'dan manisa'ya gittim. rodaj bakımını yaptırdım. koruma takozu, radyatör koruma falan yaptırdım. Motosiklet 1800 km'ye geldi. Şu güne kadar beni rahatsız eden tek nokta motor bölümünden gelen sesler oldu. Normal çalışmasında şıkırtı diye tabir edebileceğimiz bir ses geliyor. Bir de gazı kapatınca gelmeyen ama gaz açıldığında gelen bir cızırtı var; bacaklarım depoya yapışıkken bu ses pek duyulmuyor ama bacakları açtığınızda ya da viraj pozisyonundayken bu ses duyuluyor.

kendi tasarımım olan radyatör koruma. montajı çok kolay. isteyen olursa yardımcı olabilirim.

daha farklı renklerde de yapmayı düşünüyorum .

http://imageshack.com/a/img844/8998/37og.jpg

37og.jpg

Valla en beğendiğim radyatör koruma bu oldu. Biz de isterük :mrgreen:

geçen hafta izinliydim, istanbul'dan manisa'ya gittim. rodaj bakımını yaptırdım. koruma takozu, radyatör koruma falan yaptırdım. Motosiklet 1800 km'ye geldi. Şu güne kadar beni rahatsız eden tek nokta motor bölümünden gelen sesler oldu. Normal çalışmasında şıkırtı diye tabir edebileceğimiz bir ses geliyor. Bir de gazı kapatınca gelmeyen ama gaz açıldığında gelen bir cızırtı var; bacaklarım depoya yapışıkken bu ses pek duyulmuyor ama bacakları açtığınızda ya da viraj pozisyonundayken bu ses duyuluyor.
evet o bahsettiğiniz benzer sesler bende de var. daha önce forumda tartışılmıştı bu konu birkaç kişi daha benzer şeyler söyledi. benim motosikletim 1600 km civarında şu anda, 300 400 km civarında duyduğum seslerde bir azalma mevcut.
bu arada koruma takozu ile radyatör korumayı nerede yaptırdınız?

Manisa'da tanıdıklara yaptırdım hocam.

evet o bahsettiğiniz benzer sesler bende de var. daha önce forumda tartışılmıştı bu konu birkaç kişi daha benzer şeyler söyledi. benim motosikletim 1600 km civarında şu anda, 300 400 km civarında duyduğum seslerde bir azalma mevcut.
bu arada koruma takozu ile radyatör korumayı nerede yaptırdınız?

Motosikleti o kadar neşeli kullanıyorum ki inanın rüzgar sesinden başka bişe duymuyorum :) Motor sesi de dahil :mrgreen:

Arkadaslar cıhanaskın ın yaptıgı radyator koruma.ıcın almak ısteyenlerı.bır araya toplayıp toplu yaptırsak ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar