304 paslanmaz da sadece sac olarak mi istiyosun anlamadim
pm attım...
304 paslanmaz da sadece sac olarak mi istiyosun anlamadim
Siparis uzerine de yapiyor musun?Lazer kesimde yaptim
Siparis uzerine de yapiyor musun?
1tek adet için 80 tl ancak adet farklı olursa bir şeyler yapabilirim.Fiyat nedir?
1tek adet için 80 tl ancak adet farklı olursa bir şeyler yapabilirim.
hocam merhabalar,
yağı serviste seçenek olarak mı sundular? yoksa siz yağınızı alıp mı gittiniz? ben bu yağı koymanızı istiyorum diyerek?
Bende izmirdeyim ve 650 km ye geldimbu saydijlarini sanirim bende yaptiracam bu haftalarda
denk geliriz belki biyerlerde tanışıriz
![]()
Bayi teslim etmeden lastik basınçlarına bakmadı mı boşver fabrikayıbende 225 tl ye yaptırdım tabi benimkinde yamalube kullandılar Bayinin dediğine göre yamalube ipone yapıyormuş(!)
mesela 2000-3000 km de yağı ve filitreyi kendimiz değiştirsek garanti dışı kalırmıyız?
Siyah renkte uretebılıyorsanız bır tanede ben almak.ısterım1tek adet için 80 tl ancak adet farklı olursa bir şeyler yapabilirim.
1tek adet için 80 tl ancak adet farklı olursa bir şeyler yapabilirim.
kendi tasarımım olan radyatör koruma. montajı çok kolay. isteyen olursa yardımcı olabilirim.
daha farklı renklerde de yapmayı düşünüyorum .
http://imageshack.com/a/img844/8998/37og.jpg
evet o bahsettiğiniz benzer sesler bende de var. daha önce forumda tartışılmıştı bu konu birkaç kişi daha benzer şeyler söyledi. benim motosikletim 1600 km civarında şu anda, 300 400 km civarında duyduğum seslerde bir azalma mevcut.geçen hafta izinliydim, istanbul'dan manisa'ya gittim. rodaj bakımını yaptırdım. koruma takozu, radyatör koruma falan yaptırdım. Motosiklet 1800 km'ye geldi. Şu güne kadar beni rahatsız eden tek nokta motor bölümünden gelen sesler oldu. Normal çalışmasında şıkırtı diye tabir edebileceğimiz bir ses geliyor. Bir de gazı kapatınca gelmeyen ama gaz açıldığında gelen bir cızırtı var; bacaklarım depoya yapışıkken bu ses pek duyulmuyor ama bacakları açtığınızda ya da viraj pozisyonundayken bu ses duyuluyor.
evet o bahsettiğiniz benzer sesler bende de var. daha önce forumda tartışılmıştı bu konu birkaç kişi daha benzer şeyler söyledi. benim motosikletim 1600 km civarında şu anda, 300 400 km civarında duyduğum seslerde bir azalma mevcut.
bu arada koruma takozu ile radyatör korumayı nerede yaptırdınız?
Evet toplu yaptırabiliriz. Ben de varım...Arkadaslar cıhanaskın ın yaptıgı radyator koruma.ıcın almak ısteyenlerı.bır araya toplayıp toplu yaptırsak ?