Arkadaşlar 2 ay önce mt07 abs kırmızı renk sipariş ettim ama hala gelmedi. Parasınıda peşin ödemiştim. Nedir bu çile.
bombeli racing camdır. hatta double bubble diye geçer. çifte balon yani. motogp falan gibi yarışlarda bu kullanılır. aerodinamiyi artırır çünkü kafanı neredeyse içine sokarsın. ama görselliğe darbe vurur o ayrı. daha küçük cam daha vahşi ve karizma.

Merman kardeş hangi bayii den bekliyorsun motoru
Nazilli bayiden
merhabalar. bu modeli ve yazdıklarınızı başından beri okuyorum. alan arkadaşlara hayırlı olsun. bir kaç konuda bu motorla ilgili öğrenmek istediklerim vardı.
1.rüzgar; kullanan arkadaşların yorumlarından anlaşıldığı üzere binip 200-300 KM geziye çıkma şansımız neredeyse yok. çıkarsak da ya tipsiz bir cam ile motorun şeklini bozacağız yada rüzgar ile boğuşacağız.
2.ses; yakından dinlemedim ama orijinal ve arrow egzost sesini videolardan kıyaslayabildiğim kadarı ile bence orjinali ile devam etmek daha doğru olacak gibi. performans egzost sanırım sadece 4 silindir için yapılmış bir aksesuar. tek silindir cbr 250'deki helikopter efektini burada da az çok duyuyoruz.
merhabalar. bu modeli ve yazdıklarınızı başından beri okuyorum. alan arkadaşlara hayırlı olsun. bir kaç konuda bu motorla ilgili öğrenmek istediklerim vardı.
1.rüzgar; kullanan arkadaşların yorumlarından anlaşıldığı üzere binip 200-300 KM geziye çıkma şansımız neredeyse yok. çıkarsak da ya tipsiz bir cam ile motorun şeklini bozacağız yada rüzgar ile boğuşacağız.
cam işi önemli ama motorun güzelliğini bozmayacak bir model olması lazım