boy/kilo nedir Deryali?
boy/kilo nedir Deryali?
Boy 174, Kilo 82 ( 2 ay önce 90kg'idim)
07yi biryerlerde gördükçe böye içim bir garip oluyor
bu duygunun adı nedir ki acaba ???![]()
Böyle midene ağrılar giriyor mu, kalp atışların hızlanıyor mu :mrgreen:, anlık da olsa nefesin kesiliyor mu...:mrgreen:
evet evet aynen bunlar işte??neyim var doktor ?
![]()
test sürüşü hakkında bilgisi olan?
arkadaşlar her ne kadar şimdi almayacak olsamda çok fena taktım bu motora. gaziosmanpaşa bereç tarafına bi tane yamaha bayisi açıldı bi kaç hafta önce. dün öğlen işe giderken kapının önünde kırmızı mt 07 gördüm. motorla gidiyodum son anda farkettim aynadan baktım harbiden mt 07 idi.
nedir ne değildir bilmiyorum ama belki bu anlattığımdan yola çıkılıp bişeyler düşünülebilir![]()
siparişi vereli tam 1 ay oldu.
arkadaşlar dün motorun siparişini verdiğim istanbul maltepe bayisi Tuna'ya uğradım. emin olun onların motorun geliş tarihi ile ilgili sizin kadar bilgileri de ilgileri de yok. kısaca şunu söyleyeyim kim ne tarih veriyorsa hikaye kimsenin haberi yok. yamaha makineleri gümrüğe yığmış bekliyor. biz de onların keyfini bekleyeceğiz.
ben ihtiyaç oldukça scarabeo'ya bindiğimden sorun yok (arabayı da önümüzdeki sonbahara kadar otoparka gömdüm). zaten hala hava serin gidiyor, motora binince de hasta oluyorum
(teselli was here)
Kışlık kıyafet al, keyfine bak, hasta olma. Kışlık mont alıp, bu havalar değil, kışın kar soğuğunda içinde sadece tişörtle herhangi bir üşümeyi bırak, ekstra ısıtma edavatıyla (boyun ısıtma, burun,boğaz rüzgar kesici), terliyebiliyorsun. Üşüttüğüne de motoru yatırdığına da değmez.
izmoto kıvıraraklik sergilemeye devam ediyor :$
bugün aradim gene haftaya diyor
bu arada akropovic mt 7 icin olan egzoz 689 euro