Ve Youtube kapatılır...
Maltepe Tuna Otomotiv'e motosikletler gelmeye başlamış. Hergün bir kamyon gelip motosikletleri indirip geri gidiyor. Bende Tunadan x-city 250 aldım. Allah kısmet ederse bugün teslim alacağım.
Ve Youtube kapatılır...
chrome kullanalar için zenmate eklentiyi yükleyin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
İstanbul! hiç arayan soran yok mu? size gelmeden bize gelmez...
valla bayi bana nisan sonu dedi sanırım ikinci yada üçüncü partideki sıradayımheyecanla bekliyoruz
üst üste sordum bakın nisan sonu deyip haziranları bulmasın sakın ? dedim. yok hatta nisan 20si bile olabilir bakın yamahanın bize verdiği tarihler yoksa ben sizden kesinlikle ücret falan talep etmem.mt09 istemiş olsanız şuan sizden kapora bile almam çünkü hazirana geleceği bile belli değil ,dedi elindeki yazılı bilgilerden falan gösterdi
ooff
![]()
Sen Ankara Yamaha bayisi ile mi görüştün bu konuyu?
evet arkadaşım. yani forumda gördüm abs için haziran diyenlerde var evet ama bastıra bastıra sordum.Nekadar umutlusun dersen tartışılır bir durum kimsenin elinde olan birşey değil sonuçta ama bir adım attık artık geri adım atmak istemiyorum![]()
Aynı tarihi Düzce Dadaş Motor da veriyor. Ancak daha gelmemiş motosikletlerde bile renkler kısıtlı. Deep Armor 1 tane gelecek, o da satılmış filan dedi eleman.
Bakalım, acele etmeyeceğim. Motosiklet bi girsin piyasaya, geç olsa da alırız artık![]()