kendi adıma söyleyeyim,ne heyecan kaldı,ne istek kaldı,1 aydır motorsuzum,hayvanlar gibi metrobüs işkencesi çekmekten bıktım,artık sadece şu motor gelsin de bana araç olsun diye bekliyorum,işin başındaki o heyecan kalmadı çok sıkıldım artık beklemekten,bu adamların sürekli yalan söylemesinden de bıktım,yok 10 gün yok 2 hafta,ay sonu ay başı,abi siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz ya,bunun kesin tarihi ya vardır o da belki 2-3 gün oynar,kur farkından elde edicekleri 3 kuruş paraya bukadar mı muhtaçlar anamıyorum ki,sanki kur 1 liraya düşecek,
abi motorsuzluk perişan etti beni ya,ben zaten yaz kış motora binen biriyim ama şu saatten sonra,istanbul da sel,heyelan,kasırga,hortum,yanardağ gibi felaketler olsa bile yine işimi motorla halledicem,insanlar kendilerine hayvanlar gibi davranılmasına alışmış artık,o metrobüs kapıları açıldığında adamların vücutarından adrenalin salgılanıyor boş koltuğu kapabilmek için,bir şey desen kavga çıkıyor,bir şey demesem başka türlü...uyuya kaldım geçen gün,beni uyandırıp bana yer ver diyen insanlar var,madem oturuyorsun ozaman POETLERİMİ TAŞI diyen tipler,erkeğin yanına oturmam lütfen kalkın diyen kadınlar falan,ölürmüsün öldürürmüsün yani......
bunları niye yazdım bilmiyorum ama araya sıkıştırayım bari