Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benim motor bir cep telefonuna ulaşıp gizlice beni aradı. gümrükte zor durumdayım ne olur gel beni kurtar dedi. ben operasyona başlayacağım ama hangi gümrükte olduğuna dair bir fikrim yok.

şaka bir yana sakın ola ki günlük bahanelere inanmayın, bir arkadaşım geçen yıl tenere aldı aynı rezillik yine mevcuttu. bu adamlar motosiklet işini "iş" olarak değil hobi kulübü gibi görüyorlar. değişmeye de niyetleri yok.

hangi gümrükde nerede arkadaslar bu

arayalim resmi daireden bilgi alalim

bilgisi olan varsa adres veya tam kurum adi yazabilir mi bi

Arkadaşlar ben de 2. parti için kaparo veren birisi olarak, Yamaha Motor Merkez Bürosunu aradım. Yetkili kişinin ifadesine göre Yamaha'nın gümrük ile ilgili herhangi bir problemi yokmuş. Gecikmenin sebebi Motosikletlerin Türkiye'ye geç gönderilmesinden kaynaklanıyormuş. 1. partinin nisanın ortasında 2. partinin de nisanın sonunda geleceği bilgisini verdiler. Yani 1. parti için bekleyenler hayallerini 1 hafta daha ertelemek zorundalar.

Daha önce bir kaç kez 0 motor satın aldım.Bayi bir tarih verince hep 1 ay sonrasına kendimi hazırladım.
Öncelikle bayi satış sırasında erken tarih verebiliyor.
Yurt dışından geç çıkabiliyor.
Gemi gecikebiliyor.
Gümrük işlemleri uzuyor.
Bayi de montaj teslim işlemleri sürüyor.
Evrak işi var.

Bu kadar şeyin üstüne bir de her gün motorum nerde diye günde 10 kere düşününce sana da yazık bayideki çalışanada.Bırak ya onlar arasın seni geldi diye.Her sene böyledir yeni motorun teslimi uzar da uzar:king:

Daha önce bir kaç kez 0 motor satın aldım.Bayi bir tarih verince hep 1 ay sonrasına kendimi hazırladım.
Öncelikle bayi satış sırasında erken tarih verebiliyor.

Ben bu başlıkta fuar tarihinde yazılan bir mesajda "motorlar bir haftaya elimde" diyen bayii de gördüm. :)

Abi kendince haklı olabilirlerde herkesin karakteride öyle değil ki, birkere en başta tamamen güvensizlik üzerine kurulu bi yaklaşım :/

Bana "sen bekleme kardeşim Haziranda bile gelmemiş olabilir ne desem boş" dese. Adamsın der bi senede beklerim.

Hemen hemen hepimizin tahmin ettiğini bayi kendi işi olmasına rağmen yıllardır öğrenememişmi yani:silent: Eğer durum bu değilse geriye birtek yalan söylediği sonucu çıkıyor :/

Yani ilanlarda bi damla su değmedi yazan adamların ilanını okumadan kapatan adamım ben, "ışıkta tutamıyorum arkadaş sağada solada yatırdım motoru" diyen adamıda arar pazarlığımı ederim.

Bence mevzu ne olursa olsun her şeyden önce dürüstlük :silent:

Son düzenleme:
yanarımda şu izmirde motorumu erken sattığıma yanarım :pr::pr::pr:

bizim kabahatımız bayilere güvenıp nisan başına plan yapmak oldu böyle olacagını bilsem hiç satmazsım kara şimşeğimi :)

Daha mı gelmedi yav??
Ey yamaha,sanki motorları parçalara ayırıp develere yüklendin,yamaha kervanıyla getiriyorsun...
Öyle bile olsaydı gelmişti şimdiye..
Hakkınızı arayın kardeşim...Özellikle şu zaman gelir lafına inanıpta motosikletini satanlar,motosikleti ulaşım aracı olarak kullananlar hakkını aramalı diye düşünüyorum...

arkadaşın dediği gibi hiç arayıp sormam artık. onlar arasın der geçerim. özellikle burada bir arkadaş vardı ben aldım ama acil ihtiyacım var metrobüse biniyorum motor yerine memnun değilim durumdan diyen. inanın kendimden çok onun için gidip sordum. ben soğukta araba sıcakta da scarabeo ya devam ediyorum. iyi ki de satmamışım scarabeo yu. valla işe yarıyor.

Abi bayi bu ya, tabi ki takip edicez. Hiç aramadan beklersen gelen ilk partideki ürünü sürekli arayıp rahatsız edene verir, sanada yarın geliyor der.

Yani en azından şu yapılanlardan sonra ben böyle bişey duysam hiç şaşırmam :silent:

Abi bayi bu ya, tabi ki takip edicez. Hiç aramadan beklersen gelen ilk partideki ürünü sürekli arayıp rahatsız edene verir, sanada yarın geliyor der.

Yani en azından şu yapılanlardan sonra ben böyle bişey duysam hiç şaşırmam :silent:

sabahları işe gelirken bayinin önünden geçiyorum, bir de foruma bakıyorum ya. tr den herhangi biri ilk partiden motoru aldığı anda tepelerine çökerim. aslında yakıt olayı çok farklı olmasa fz8 de aklıma giriyor ama bu adamlar onu da tedarik edemez bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar