Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nereye bağlayacaksın ki şasi yok :)

Motor koruma demirini motora taşıtmayı düşünerek çağlar ötesi bir tasarım yapmış adamlar, yada hiç düşünmemişler :mrgreen:

Yattıktan sonra bari deponun plastiği çizilmesin diye sağlı sollu boru profil koymuşlar zaten ama belki oralara topuz falan :silent: O da yatırmayı engelleyemeyecek tabi :pale:

Malesef ki tek bir gerçek var, motosikletini henüz yatırmamış adam vardır, o motosiklet öyle veya böyle yatacak ve çözüm şart :)

Ducati 1199 Panigale de ayni şekilde-onlar da mı işi bilmiyor....:p

yamahanın kataloğundaki,manetler,mono kapak,çok hoşuma gitti benim,alt sakal da fena değil gibi,ama o manetler beni benden aldı :)

Videosunu izlemekten gözlerim bozuldu... sürmekten popom yorulsun istiyorum artık ::gazla:: :D

F54

ben anlamıyorum bu motorlar neden gavur ellerine geçiyorda biz onların videolarını izliyoruz
ilk bize gelse video çeksek te onlar bizi izlese olmaz mı ?

http://www.yamaha-motor.eu/de/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=accessories
Arkadaşlar almanya yamaha sitesi aksesuar kısmı

Ben anlamıyorum bu motorlar neden gavur ellerine geçiyorda biz onların videolarını izliyoruz
ilk bize gelse video çeksek onlar bizi izlese olmaz mı ?

:cat:

Yamaha TR' nin gümrükteki döviz kurlarının şeysi varda ondan biraz oldu, ama ucuz.

Yamaha bizleri çok ciddiye aldığından prosedür uzuyor :mrgreen:

Mesela bak KTM, BMW, Honda... bizleri ciddiye almayıp salladığından dünya ile alnı anda sahip olduğumuz birsürü motosiklet var :pale:

Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse memnun olurum.
Motosiklet sesi bana müzik gibi geliyor. Dolayısıyla MT 07 nin sesini arttırmak için ne yapmalıyım ? (Tabiiki satın aldıktan sonra)

akrapoviç gibi büyük markaların sitesine bakarsan mt 07 için egzos hazırlandığı görünüyo. muhtemelen motor çıktıktan sonra stok egzosdan sıkılana kadar gürültülü bi egzosda üretilmiş olur :D

yamaha europe die google a bakın orada aksessuarlarda var zaten akrapovic eksoz hazır ama fiyat yazmıyor bir tek

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
İzmir yamaha bayisi telefon konuşmasında ilk teslimatın 15 gün sonra yapılacağını söyledi bugün

http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=accessories&partcode=90798-32601-00

ben baktığımda yakında yazıyodu demek ki yapmışlar. youtubeda videolara bakıyorum ses yürekten yok geliyo

Havaya bak....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Bu hafta da getirmesinler walla lan pazar günü kar mı yağarmış... şimdi buraya bir a birde q koymak lazım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar