Herkese iyi geceler.Oncelikle Mart partisinde motor bekleyen arkadaslarimin motorlarini bu hafta icinde teslim almalarini temenni ediyorum

umarim bu beklediginiz son hafta olur.Ben de nisani bekliyorum daha 1 ayim var.
Az once bir arkadasimla konustum.O da mt-07 almak istiyodu.ABSli istedigi icin haziran basina tarih vermisler.Ayrica yamahaya mail fln atmis daha erken gelmezmi fln diye.Sonra bu arkadasima bugun yamaha telefon yoluyla geri donmus.Demisler ki nisanda ek bir parti motor getirioruz talep fazla oldugu icin.Dolayisiyla absli de gelecekmis onlarin arasinda.Istiyosan teslimat sozlesmesi yapalim en gec nisan sonu alirsin demisler.Arkadasim da gitmis sozlesmesini yapmis bugun ama tabi parayi daha odememis.
Bu forumu takip eden fakat fuara yetisemeyip motor almak icin ismini yazdiramayan arkadaslar icin bunu yazmak istedim.Ek parti getirtiyormus yamaha haberiniz olsun.Herhangi bir bayiyle konusursaniz zannediyorum onlar da soyleyecektir size.Nisan sonu teslim ediyoruz diyorlar. Simdiden hayirli olsun.
Bu arada aklima sunlar geldi.Dedim acaba yalan olabilirmi bu ek parti olayi? para toplamak icin mi yapiyor bayiler gibisinden.ikinci olarak da simdi madem bu ek parti nisan sonuna yetisecek,o zaman benim gibi onceden ismini nisan ayi icin yazdirmis olan kisiler motorlarini nisan ortasi hatta basi gibi mi alir? yoksa BASINI MI ALIR

? Cunku madem ek parti nisan sonuna yetisebiliyor, o zaman bizimkiler neden daha erken gelmesin dimi yani.
Neyse lafi cok uzatmiyim.Ilgilenen arkadaslar 1-2 farkli bayiyi arayip bu ek parti olayini teyid etmeliler bence.Ben de yarin bir kac bayiyi aramayi dusunuyorum fikir almak icin.
Arkadasim motoru mototr delta'dan siparis vermis bilginize...
Hepimize SABIR diliyorum.Haydi az kaldi diyor ve iyigeceler diliyorum.