Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu motorun yakıt tüketimi bilgisi var mı?

Motoru ABSli 19500 aldık diyelim sigortası ruhsatı plakası zart zurdu bize ne kadara patlar.537 tl mtv si var bide off :)

Haaaaaaaaayıııııırrr.... O paraya gidip Honda CB500F almalıyım!! Tutmayın beni ...

Kolayi var abicim, biraz daha para biriktir, 17900 e abs siz mt7 al :) Ya da krediyi biraz daha fazla cek :) Yakit tuketimleri arasinda ciddi fark oldugunu sanmiyorum ama gucleri arasinda ciddi fark olur, mt7 bu sene hondayi da kawayi da sarsar bence.

Kisisel zevk algisini bir kenara birakirsak mt7 yerine cb500 almak icin hicbir mantikli sebep goremiyorum, hondanin servis aginin yamaha dan daha genis olmasi disinda ki onun da kalitesi tartisilir, ciddi bir kaza gecirmediginiz taktirde, zaten sarf malzemesi disinda birseye ihtiyaciniz olmayacak uzun sure.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
650 cc üzeri motosikletlerin maliyetini hesaplarken her sene ödenecek mtv yi unutmayın derim ben.
650 cc altı yıllık 210 tl öderken mt07 gibi birkaç cc ile üst dilime geçen modeller 537 tl gibi bir rakam ödeyecekler.

650 cc üzeri motosikletlerin maliyetini hesaplarken her sene ödenecek mtv yi unutmayın derim ben.
650 cc altı yıllık 210 tl öderken mt07 gibi birkaç cc ile üst dilime geçen modeller 537 tl gibi bir rakam ödeyecekler.
Motora 20bin lira para veren adam 300 lira MTV farkını düşünmez.

Koskoca yamaha dolar euro %kaç yerinden oynarsa oynasın fiyatı fısıltıyla piyasaya saldığı şekilde tutmayı becerememiş +2000 şiddetli geçim var :mrgreen:

Honda olsa, tanıtım fiyatı der, şukadar adet sınırlı der yinede fısıltıdan yayılan bayilerini, eğitmenlerini... yalanlamaz, profesyonelliğini gösterirdi! Yamahaya hiiiiiç yakıştıramadım :cherry:

bence çok agresif biz fiyat stratejisi belirlemiş yamaha çok ta iyi olmuş. bu sene naked motosikletlerin senesi olacaktır kesinlikle, umarım yeterince motosiklette getirirler de motosiklet sıkıntısıda yaşanmaz. Ayrıca bu başlık altında tartışma bitmez şimdiki tartışmada ne zaman geleceği, ne kadar geleceği olur sanırım. Ama iyi fiyat bu alınabilir.

yakıt tüketimleri neredeyse aynı, çünkü mt-07 daha hafif.

Mt-07 bir depo menzili 208 mil (345km)
nc700s bir depo menzili 210 mi (348km)

tabi gerçek hayattaki değerler biraz daha düşük olacaktır. nc700s in tüketimini kullanıp test eden arkadaşlar varsa yazabilir

yakıt tüketimleri neredeyse aynı, çünkü mt-07 daha hafif.

Mt-07 bir depo menzili 208 mil (345km)
nc700s bir depo menzili 210 mi (348km)

tabi gerçek hayattaki değerler biraz daha düşük olacaktır. nc700s in tüketimini kullanıp test eden arkadaşlar varsa yazabilir

Artık daha güçlendiği ve üstelik daha da az yakıt sarfiyatı olduğu iddia edilen, maksimum torkuna MT ye göre %30-35 daha erken ulaşan 750 S var, dolayısıyla menzili uzamıştır :)

Açıklanan fiyatların fuara mı özel olduğu yoksa liste fiyatı mı olduğu konusu ve bayilerde nezaman göreceğimiz konusunu fuara giden arkadaşlar tarafından öğrenilip bizimle paylaşırsa çok sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar