Sürekli teker yapmaya çalışıyor Türkçe meali 
merhaba sevgili dostlarım .
2017 model mt 07 aracım var 10bin km bakımına gittim bugun hava filtresi ve yag degişti genel kontroller yapıldı 466 tl aldılar.
birde debrıyaj da kacırma var dediler . sanırım ilerde degişmesi gerekecek miş. motorumun garantisi devam ediyor fakat ben yamaha dan parcaları almak istemıyorum önere bileceginiz bir MARKA varmı acaba birde hangi parcaları almak lazım balata seti - yay- tas v.s
Selamlar 2 ay önce 07 abs aldım,daha 6bin'de ancak lastikler çok güven vermiyor ,soguklar başlamadan değiştirmeyi düşünüyorum.Forumu araştırdım biraz,genelde Angel gt veya pilot road öneriliyor,benim aklımda'da mt60 rs corsa var,lastikleri tecrübe eden kullanıcıları varsa öneri isteyeceğim :mrgreen:
Demin başıma gelen bir olayı sormak istiyorum. 5.viteste tapagaz giderken motor birden 4.vitese düştü. Başına gelen var mıdır?
Aynı sorun benimde başıma geldi ben üst vidasına ve göbeğine vida sabitleyici döküp sıktım çözüldü sorunArkadaşlar benim sol ayna yalama oldu 120 lerden sonra kapanıp duruyor.Söktüm baktım yamulmuş mamulmuş bişiler olmuş.Fırsat bu fırsat değiştireyim aynaları dedim.Tavsiye edebileceğiniz hem spor görünümlü hemde yeterli miktarda arkayı gösterebilcek ayna var mı ?Yoksa yine orj mi takayım?
E bize de görsel istemek düşer hayırlı olsunBugün mt-07’yimi şımartıp radyatör koruma ve ön spor cam taktım. Gidişi bile değişti yada psikolojim o yönde :queen: