Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bi aleti kaldıramıyorlar başgan görüyosun...iktidarsız bunlar...Beledeyamadaykende aynı Japonya geldi yine aynı..bize hitap eden modeller getirmiyorlar..ybrnin sırtına yaslanıp 10 yıldır kafalarını kuma gömdüler...baksana Hondadaki seçeneklere herkese hitap eden bişeyler illaki var...

Yamaha Bayisi SYM satar mı başgan satıyor..profesyonnellik yok...ben Yamaha servislerdeki parçaların orjinal olduklarından bile şüphe ederim..o kadar güvensizim...Honda da görmediğim 9 kusurlu hareketler bunlar...

bi aleti kaldıramıyorlar başgan görüyosun...iktidarsız bunlar...Beledeyamadaykende aynı Japonya geldi yine aynı..bize hitap eden modeller getirmiyorlar..ybrnin sırtına yaslanıp 10 yıldır kafalarını kuma gömdüler...baksana Hondadaki seçeneklere herkese hitap eden bişeyler illaki var...

Yamaha Bayisi SYM satar mı başgan satıyor..profesyonnellik yok...ben Yamaha servislerdeki parçaların orjinal olduklarından bile şüphe ederim..o kadar güvensizim...Honda da görmediğim 9 kusurlu hareketler bunlar...

hele bir de parça geyiği var
parça mı lazım oldu adamların elinde ybr parçası bile bulunmuyor yurt dışından sipariş veriyorlar
benim usta var burda kendi motorları yamaha (3 tane ayrı) motorların en çok arıza yapan parçalarını önceden getirtmiş hazırda bekletiyor

bence yazım hatası var
son videoda motorun sesi sanki stop edecekmiş gibi motordamı bir gariplik var ?

bence yazım hatası var
son videoda motorun sesi sanki stop edecekmiş gibi motordamı bir gariplik var ?

bilindigi gibi motorlar isininca rolantisini dusururler. bu da sicak oldugu icin rolantisi dusmus, ayriyeten krank mili normal sira iki yerine cross plane 90 - 270 derece calistigi icin o arada duzensiz calismasinin sesi sayesinde biraz harley motorlar gibi tekleye tekleye calisiyor hissi veriyor.
bana gore cok guzel bir ses ama begenmeyen de olabilir. hele custom bi egzosla gurul gurul gurul diye calisir. 10 numara olur. :)

Yamaha tr deli etti şu fiyatı açıklamadılar... Neyse fuarda açıklarlar artık zahmet olmazsa tabii

Kısmetse,bir engel çıkmazsa ta Antalya'dan 7 saat için fuara geliyorum... :) heycan bastı

Yamaha tr deli etti şu fiyatı açıklamadılar... Neyse fuarda açıklarlar artık zahmet olmazsa tabii

birde fuara gidip fiyat göremiyormuşuz

kendi komplo teorim fiyat 16 bin olsa önceden ilan edip fuar için müşteri toplarlardı baktılar bu asparagas fiyat söylentisi ile iyi reklamı döndü fuara kadar bu beklentiyi bitirmiyelim dediler

Arkadaşlar cumartesi günü Motoliz de idim, MT-07 ne kadar olacak dedim, ve 17-18 dediler, dedim muadillerinden baya uygun bi fiyat veriyosunuz, evet iddialı bi rakamla piyasaya süreceğiz dediler.

Aynen , ben de bugun sordum 18 dedi bana da

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

17-18 cok ciddi fiyat. Mt07 cok satar bu strateji ile. Honda dan baya musteri calacak

Adana İl Temsilcisi
sadece honda nc 700 s'ten değil,kawasaki er-6 dan da müşteri çalacak.

Aynen , ben de bugun sordum 18 dedi bana da

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

17-18 cok ciddi fiyat. Mt07 cok satar bu strateji ile. Honda dan baya musteri calacak

Bence çok fazla yine de satmaz-yurdum insanın karenaj hastalığı(tutkusu) var-hal böyle iken naked bir motor TR'de fazla tutmaz...yine 12'ye cbr 250 15'e Ninja 250(çakma racingler) daha çok satacaktır....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar