Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şubatta 2015'ler gelir mi acaba :) ve zam olur mu?
Şuan hala bütçe müsait değil 13-14 var gerisini karttan çektircem 9 taksit lakin kart borçlarım var yılbaşından sonra bitiyor...
Fuara kadar motor 2015 lerin geleceğini zannetmiyorum ancak MT-07 de halen sıra olduğu için bir ihtimal tedarikte kesinti olmayabilir.

Ismail gecmis olsun.
Biz istanbul grubu olarak gectigimiz cumartesi gunu yine cok keyifli bir gezi organize ettik.
Istanbul, Yalova, Cinarcik, Armutlu, Gemlik, Yalova, istanbul.

Gezi fotolarini WhatsUp grubumuzda paylastik :)

Valla diger illerdeki arkadaslarimiza da tavsiye ederim. Organize olun. Valla iyi oluyor :)))

keşke ben de katılabilseydim beyler.

Fuara kadar motor 2015 lerin geleceğini zannetmiyorum ancak MT-07 de halen sıra olduğu için bir ihtimal tedarikte kesinti olmayabilir.

Aslında fuarıda bu sene şubat 27'ye çekmişler bakalım hocam beklicez artık umarım çok fazla zam olmaz 1.000 tlye kadar zamma psikolojik olarak hazırladım kendimi ondan fazla gelirse sıkıntı olucak :)....

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
MT-07'ler de stop etme problemi mi var? Kronik bir sorun mu bu?

Video da gordugum kadariyla motor viteste, debriyaji biraz kacirmis olabilir belki, zaten calistirdiginda da hemen calisip tekrar stop etmiyor, sanki sorun degil gibi ama?

Stop etme konusu defalarca tartışıldı.

Benim tespit ettiğim iki sebep var;

Biri motosiklet çok tork ürettiği için buna aldanıp 2000 devir civarı sürüş yapılınca,
Diğeri rodaj esnasında videoda görüldüğü gibi dengesiz ara gaz verilince.

Videoyu çeken arkadaşın motosikleti rodajdan sonra 3500 KM'ye kadar hiç stop etmedi. Sonra da motosikletini sattı arkadaş evlilik hazırlıkları nedeniyle.

Kısaca motosiklette sorun yok. Yeni MT-07 sahiplerinin başına gelebilen bir durum.

Elcik korumamı satamayacağım,çünkü bugün kaza yaptım :)

göbekten dönerken sabırsız bir vatandaş sağ taraftan çarptı,motosiklet sol tarafa devrildi,elcik korumam koruma takozu görevi gördü,sadece debriyaj maneti kırıldı, motosiklet sol tarafına devrilmesine ramen en ufak bir çizik bile olmadı, bu arada debriyaj manetinin fiyatı 100 liraymış bilginiz olsun

herkese kazasız sürüşler diliyorum :)

edit:bende sağlamım hiçbirşeyim yok :)

Elcik korumamı satamayacağım,çünkü bugün kaza yaptım :)

göbekten dönerken sabırsız bir vatandaş sağ taraftan çarptı,motosiklet sol tarafa devrildi,elcik korumam koruma takozu görevi gördü,sadece debriyaj maneti kırıldı, motosiklet sol tarafına devrilmesine ramen en ufak bir çizik bile olmadı, bu arada debriyaj manetinin fiyatı 100 liraymış bilginiz olsun

herkese kazasız sürüşler diliyorum :)

edit:bende sağlamım hiçbirşeyim yok :)

Geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun hocam.. Bir kez daha anlıyoruz ki otomobil sürücülerine çok dikkat etmek gerek.. Bu arada herhangi bir kaza tutanağı vs. Tuttunuz mu ? Sigortadan karşılayabilirsiniz masrafı.. Karşı taraf kusurlu ise tabi..

tutanak tutmadım,100 liralık hasar için kazalı gözükmesin boşuna,yarın yaptırıp parasını alıcam konuşup anlaştık adamlarla

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Geçmiş olsun Redneck, Allah beterinden saklasın.

merhaba.3-4 gün burdurda kaldım ama suan ve artık istanbuldım.ayrıca plakayıda değiştirdim 34 yaptım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

merhaba.3-4 gün burdurda kaldım ama suan ve artık istanbuldım.ayrıca plakayıda değiştirdim 34 yaptım.

Merhaba tahtakalenin yanına park etmişsiniz bende tam ordan geçiyordum bi baktım mt07 biraz inceleyeyim dedim sonra gittim,daha yeni 3-5 gün evvel festival tadında etkiliğimiz vardı keşke gelseydiniz.

Burdurla bir bağlantınız var mı akraba dost vs.? Bu arada gelirseniz görüşebiliriz,iyi gazlamalar.

Bence bu motosiklete takılan ön cam motorun bütün havasını bozuyor.
Aynı şekilde arkaya takılan topcase'ler de çok kötü duruyor.
Spor görünümlü harika bir motorun bütün yakışıklılığı gidiyor. Takım elbise altına spor ayakkabı giymek gibi. :)

Tabi bu benim kişisel görüşüm, herkesin zevki farklı.

istanbul grubu buluşma yapıyor mu ya buraya bakmayı unutuyorum sürekli facebooktaki gruptan da ses çıkmıyor pek buluşma olursa bende katılmak istiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar