- Konu Yazar
bence bu adam motordan bi poh anlamıyo sı sı sı konuşuyo..
2 de bir aynı şeyleri söylüyo anlatışını sevsinler harley davidson diyo..
teknik olarak bu motor adamı dereye susuz götürür susuz getirir..
amma dalga geçtiniz bee
kendince anlatrmış işte öyle yada böyle...
abuk sabuk bişide söylediği yok...
belli işte motosikletini çok seven bir motorcu... daha ne istiyosunuz...
daha detaylı teknik bilgi falan ise derdiniz onlardan da var... onları izleyin...
nedir bu insanları hakir görme yarışı anlamadım ki... bulsak bişiyde kapaklasak diye pusuyamı yatıyorsunuz nedir...
adam birde lafa Allahın selamını vererek başlıyor.. şükür ki motorum var deyip olmayanlara nasip etsin diyor... siz ise yarılma peşindesiniz...
amma dalga geçtiniz bee
kendince anlatrmış işte öyle yada böyle...
abuk sabuk bişide söylediği yok...
belli işte motosikletini çok seven bir motorcu... daha ne istiyosunuz...
daha detaylı teknik bilgi falan ise derdiniz onlardan da var... onları izleyin...
nedir bu insanları hakir görme yarışı anlamadım ki... bulsak bişiyde kapaklasak diye pusuyamı yatıyorsunuz nedir...
adam birde lafa Allahın selamını vererek başlıyor.. şükür ki motorum var deyip olmayanlara nasip etsin diyor... siz ise yarılma peşindesiniz...
Eskici, ben de katiliyorum fikirlerine. Arkadaslar biraz fazla dalga gecmis olmuyor musunuz?
Videodaki kisi elinden geldigince motorunu anlatmaya calismis. Belli ki motorunu cok seviyor ve isteyen ama alamayanlarin da ileride almalarini diliyor. Hiz yapilmamasi konusunda tavsiyelerde bulunuyor. O kisinin sivesiyle, telaffuzuyla vs. dalga gecmeniz hos degil. Sizin bildiginiz teknik ayrintilari baskalari ayni derecede bilmiyor olabilir, hakir gormenizi gerektirmiyor bu durum.
Gulecek baska seyler bulun lutfen.
abi yok boyle bişey ya pu hah ha h ah ha a........... az bişey harleye benziyo .. bide iki egzostu var
bu yazdıklarınla dalga geçmediysen ben yanlış anladım diyelim...