Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet Bodrum yolu mükemmel bir yol.. Hatta şu ana kadar karşılaştığım en keyifli yol diyim..

Bodrum'daki festival bu haftasonu diye biliyorum ben. Haftaya Didim var..

Datça-marmaris-akyaka arası da çok güzeldir. Aydın Çine yolları da.

Bu arada MT-07 epey az yakıyor. 255km'de 10lt.

Son düzenleme:
Bizim buralarda da manisa menemen arasıda çok keyifli. Foçaya gittiğimiz yol diyelim.

Evet ya bir şey kalmadı şurda, haftaya ateş:)

Arkadaşlar ben bunların yanında bi karadeniz turu yapmanızı tavsiye ediyorum.Bende 5 temmuzda Trabzondan çıkıyorum varış hedefim Datça ;)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Arkadaşlar ben bunların yanında bi karadeniz turu yapmanızı tavsiye ediyorum.Bende 5 temmuzda Trabzondan çıkıyorum varış hedefim Datça ;)

Hayırlısıyla bunu bi geride bırakayım da, seneye Güneydoğu tarafları düşünüyorum.. Karadeniz beni pek cezbetmiyo, yağışından dolayı..

seneye nasipse karadeniz turu düşünüyoruz:) Sekizciler yerinde duramıyor yaw

Motosikleti
Biz hava koşullarına bakmıyoruz, her türlü uçarız.. Yeterki başka kötü bi mani olmasın.. Şu anki kesinleşen kadromuz 4 motor... 3000km (Ege+Akdeniz)

Maşallah, iyi bir km. Turu gösteren bir harita var mı belki denk gelen olur.

Motosikleti
Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk prototipi çıkardık. Ölçülendirme, malzeme, kalıp vs. şu an çözülmüş durumda. Bir iki ufak rötuşla üretime hazır hale gelecek ::sm_smile yan konsollara reflektif FZ8 eklenecek, malzeme paslanmaz (Diğer bir tabirle kromaj görünümlü) olacak.. Valla ne yalan söyliyim, ben canlı gördüm çok beğendim. Mükemmel bir hava kattı. Ürünü ortaya çıkardığımızda sizin de aynı fikirde olacağınızı düşünüyorum ::sm_smile görüşmek üzere..

38Zvn0.jpg

nP6j4N.jpg

ydaNXn.jpg

9X1gOZ.jpg

Motosikleti
Radyatör koruma ondan sorulur :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:00 ----------

Program-Rota belirlendi.. Bu program, doğaçlama olarak zenginleştirilecek zaten.. ::sm_smile

mly4VP.jpg

Ben radyatör korumayı Ebay'den aldım, Alman bir firma üretiyor. Kendime 140,arkadaşa kur farkından 160'a getirdim kargo dahil, gerçekten adamlar yapmış. Birde geçen gün yurtdışından Yoshimura R-77 D egzoz sipariş verdik,geldiğinde belki ben takarım ama arkadaşım satacak,düşünen olursa aklında olsun, egzozlar fazer8'e uygun bağlantı borularına sahip,kazanı çelik,çıkışı karbon ve çift çıkışlı. Bu arada R77-D versiyonu db killer'a sahip değil,çıkış ağızları R77'den daha geniş ve R77'den 3 desibel daha sessiz(db killer olmamasına rağmen),internet sitesinde de bu şekilde yazıyor...Bu arada elimizdeki iki adet Mivv Double Gun'ı da sattık,ses meraklısı baya varmış çabuk satıldı :)
Bu arada yazın tur olayları nedeniyle yan çanta getirdim, Nelson Rig marka Amerikan malı SPRT-50 versiyonu,buna şimdi el yapımı bağlantı demiri yapıyoruz,bittiğinde paylaşırım.Çantalar dahil maliyet 300TL. Bunların yanında kullanmak için birsürü ıvır zıvır getirdik,usb şarjları,koruma takozları vs vs
Egzoz'un şekli de bu;
Yoshimura_Yamaha_FZ8_R77D_SlipOn_2011_detail_1_600.jpg

Korumada bunun Fazer yazılı olanı;
images

Çantalarda bunlar;
01.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Maşallah maşallah baya bildiğin pazara çıkmışınız siz arkadaşınla :mrgreen:

Ben radyatör korumayı Ebay'den aldım, Alman bir firma üretiyor. Kendime 140,arkadaşa kur farkından 160'a getirdim kargo dahil, gerçekten adamlar yapmış. Birde geçen gün yurtdışından Yoshimura R-77 D egzoz sipariş verdik,geldiğinde belki ben takarım ama arkadaşım satacak,düşünen olursa aklında olsun, egzozlar fazer8'e uygun bağlantı borularına sahip,kazanı çelik,çıkışı karbon ve çift çıkışlı. Bu arada R77-D versiyonu db killer'a sahip değil,çıkış ağızları R77'den daha geniş ve R77'den 3 desibel daha sessiz(db killer olmamasına rağmen),internet sitesinde de bu şekilde yazıyor...Bu arada elimizdeki iki adet Mivv Double Gun'ı da sattık,ses meraklısı baya varmış çabuk satıldı :)
Bu arada yazın tur olayları nedeniyle yan çanta getirdim, Nelson Rig marka Amerikan malı SPRT-50 versiyonu,buna şimdi el yapımı bağlantı demiri yapıyoruz,bittiğinde paylaşırım.Çantalar dahil maliyet 300TL. Bunların yanında kullanmak için birsürü ıvır zıvır getirdik,usb şarjları,koruma takozları vs vs
Egzoz'un şekli de bu;
http://stores.sportbiketrackgear.co..._Yamaha_FZ8_R77D_SlipOn_2011_detail_1_600.jpg
Korumada bunun Fazer yazılı olanı;
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...boSx45lyo-XqBAUOG-AfR4TizxOO5k8XNH_b81nC3pmwA
Çantalarda bunlar;
http://www.motorcyclegear.com/image/path/33613/01.jpg

çantalar demirleri bitince haberleşelim. ben düşünebilirim

Tamam Mehmet Bey haber veririm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Eski kadromuz;
b8X38j.jpg

BMW gitti,Fazer8 geldi kadromuz komple yamaha oldu ;)
lYGlLE.jpg

Manisa da siyahlar ikilendi. Hadi hayırlısı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk prototipi çıkardık. Ölçülendirme, malzeme, kalıp vs. şu an çözülmüş durumda. Bir iki ufak rötuşla üretime hazır hale gelecek ::sm_smile yan konsollara reflektif FZ8 eklenecek, malzeme paslanmaz (Diğer bir tabirle kromaj görünümlü) olacak.. Valla ne yalan söyliyim, ben canlı gördüm çok beğendim. Mükemmel bir hava kattı. Ürünü ortaya çıkardığımızda sizin de aynı fikirde olacağınızı düşünüyorum ::sm_smile görüşmek üzere..

http://i.hizliresim.com/38Zvn0.jpg

http://i.hizliresim.com/nP6j4N.jpg

http://i.hizliresim.com/ydaNXn.jpg

http://i.hizliresim.com/9X1gOZ.jpg

Fotolardan mı bilmiyorum nedense çok iyi durmamış. Malzeme siyah mı paslanmaz mı?

Paslanmaz üzeri siyah boyama,işçilik,kesim ve görüntüsü güzel yakından foto çekip koyarım...Korumanın güzel tarafı yan kapakları sökmeye gerek kalmıyor,alt taraftan 2 kanca ile radyatöre kıstırıyorsunuz,radyatör üstünde iki boş vida boşluğuna vidalıyorsunuz.

Paslanmaz üzeri siyah boyama,işçilik,kesim ve görüntüsü güzel yakından foto çekip koyarım...Korumanın güzel tarafı yan kapakları sökmeye gerek kalmıyor,alt taraftan 2 kanca ile radyatöre kıstırıyorsunuz,radyatör üstünde iki boş vida boşluğuna vidalıyorsunuz.

Orjinali gibi metal görünümlü olması radyatörü daha çok ön plana çıkartıyor. Radyatörün belirgin ve büyük görünmesi de göze hoş geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar