Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Zamanı bilemiyorum. Arkadaş birçok motora aksesuar yapıyo aynı süreçte.. O yüzden belli tarih veremem.. Bekleyip görücez artık ::sm_smile

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Günaydın arkadaşlar, valla dün Erhan Erdil ile birlikte gittim maltepe'de bir bayiye, zaten başka hiç bir yerde kalmamış. orada da son bir tane beyaz vardı, beyaz mı siyah mı diye kararsızken canlısını görüp beğendim ve Erhan'ın da gazıyla verdim kaporayı geldim.

pazartesi yada salı gider teslim alırım inşaallah.

Hadi hayırlısı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Düşündüğünden çok daha güzel ve konforlu olduğunu göreceksin. Aydın dan manisaya geliyorum deseler durmayalım birde balıkesir yapalım gidecektim o kadar yani. Racing de neler çekmişim öyle yahu. Yakıt desen süper performans ise anlatılmaz yaşanır:)

Çok iyi bir karar verdin bundan emin olabilirsin. Abs'limi kaça anlaştınız?

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sağolun arkadaşlar, abs li model yok. abs siz bir adet beyaz vardı bayide, diğer bayileri hatta il dışındakileri de aradım. motor yok, 2. el fiyatlarının neden yüksek olduğu belli oldu :)

Motosikleti
Arkadaşlar, şu an arkadaştan gelen deneme şu şekilde.. Var mı göze batan birşey. Sizlerin de yorumlarını alayım..

RyNOkn.jpg

VpN3aj.jpg

Aradaki çizgiler varyasyondaki yada orjinalindeki gibi olmamış. Aradaki kalın atkılar işi bozmuş gibi sanki. Yanlarda Yamaha değilde FZ8 yazmayacak mıydı?

Günaydın arkadaşlar, valla dün Erhan Erdil ile birlikte gittim maltepe'de bir bayiye, zaten başka hiç bir yerde kalmamış. orada da son bir tane beyaz vardı, beyaz mı siyah mı diye kararsızken canlısını görüp beğendim ve Erhan'ın da gazıyla verdim kaporayı geldim.

pazartesi yada salı gider teslim alırım inşaallah.

hayırlı olsun bende de abs'siz beyaz var hiç pişman olmayacaksın :)

Arkadaşlar, şu an arkadaştan gelen deneme şu şekilde.. Var mı göze batan birşey. Sizlerin de yorumlarını alayım..

Orjinalden farklı bir çizim ortaya çıkmış kalın hatlar bence de iyi olmamış bir de logo sanki tam ortalanmamış gibi. Çok estetik gelmedi gözüme :(

Bence fena değil aralıklar çok fazla olmazsa sıcak bölgelerde hava akısı az olacağı için hararet kaçınılmaz olur.

Motosikleti
Ortalanmamış görünmesinin sebebi, ızgaranın bombeli olması :)

Tamam o kalın hatları çıkarırız. Yamaha yerine FZ8 mi olsun?

Motosikleti
Sadece Fazer yazamam, naked'lar fazer değil..

http://i.hizliresim.com/RyNOkn.jpg

http://i.hizliresim.com/VpN3aj.jpg

bende orjinali var. hava akışını kesmeyecek şekilde olmasına çok dikkat etmelisiniz. çünkü sıcak bölgelerde şehiriçi ve ya düşük süratlerde hararet problemi olacaktır... fabrikasyon olan çok hoş duruyor şahsi görüşüm. foto atıyorum biraz kirli ama yine de fikir verir

10365994_10152272986779565_6860085429969166751_n.jpg

Motosikleti
Evet baya inceledik hem orjinalini hem yapılmış olan varyasyonları.. :cat:

bende orjinali var. hava akışını kesmeyecek şekilde olmasına çok dikkat etmelisiniz. çünkü sıcak bölgelerde şehiriçi ve ya düşük süratlerde hararet problemi olacaktır... fabrikasyon olan çok hoş duruyor şahsi görüşüm. foto atıyorum biraz kirli ama yine de fikir verir

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd....4_10152272986779565_6860085429969166751_n.jpg

Merhaba Mehmet Oguz, Ön camı gösteren daha net fotoları koyabilir misiniz?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd....4_10152272986779565_6860085429969166751_n.jpg

Harika duruyor, siyah olsa belki daha uyumlu olabilirdi ama böylede monifoldlar ile uyum sağlamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar