BMW'nin dotu ağır değildi,180HP, tık deyince 280 ama servisi-bakımı adamı tıklattı...Modelde 2005 olunca, pimi çekilmiş el bombası, her parça Euro Euromanisada siyah fazer8 hemen satıyorum motorumuHayırlı olsun sekizciler çoğalıyor manisada. Tanıdığım bir çok kişi var sekize epey kafası yatan. Yakın bir zamanda geçişler başlar.
Bmw'nin ..tü ağır olur diyorum.
Adamı kandırdın yani anıl helal olsun![]()
BMW'nin dotu ağır değildi,180HP, tık deyince 280 ama servisi-bakımı adamı tıklattı...Modelde 2005 olunca, pimi çekilmiş el bombası, her parça Euro Euro![]()
Benim oyum;
orjinal (fz8 yerine yamaha amblemi olacak) ve metalik, boyanmasına hiç gerek yok..
Bir de logo çok büyük tutulmadan yapılırsa daha estetik olabilir.
Siz de benim gibi düşünüyorsunuz yani.. 8'ciler işte, adamlarda zevk var :mrgreen:Tasarım olarak orjinali yada altındaki de olabilir. Fz8 yerine yamaha ablemi yanlarada fz8 gayet güzel olur.
Yada tam tersi FZ8 ortada yamaha ablemi yanda buda iyi bir fikir. Boyalı olursa kendini göstermez. Mesela benimkinde orjinal koruma var millet radyatörü ne kadar büyük diyor. Aslında aynı ama sadece dikkat çekiyor.
Selamın aleyküm arkadaşlar.
uzun bir ara ve crosdan sonra tekrar cadde motorlarına bakmaya başladım.
cbf 600, z800 vs derken ve bugün yarın bir FZ8 Fazer almaya karar verdim.
istanbulda bir iki tanesi ile görüştüm de, bugün yağış olmasaydı bursaya gidip şu motora bakacaktım ve büyük ihtimal ile alacaktım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2011-fazer-8-abs-156125549/detay
telefonda pazarlığı çanta ve demirini almazsak 22 bin, alırsak 22,500 olarak konuştuk. resimlerden çantalı hali pek hoşuma gitti diyemem gidip yakından bakmak lazım, çanta konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.
fiyatı bana abs li olmasından mütevellit mantıklı geldi, yine fikirlerinizi merak ediyorum.
bu motoru bileniniz var mı? ilk sahibi yada şimdiki filan.
yada çevrenizde bana gelebilecek bir fz8 var mı?
bakmaya gittiğimde özellikle bir şeyine dikkat edeyim mi?
son bir soru, beni de arazına alır mısınız ?![]()
Selamın aleyküm arkadaşlar.
uzun bir ara ve crosdan sonra tekrar cadde motorlarına bakmaya başladım.
cbf 600, z800 vs derken ve bugün yarın bir FZ8 Fazer almaya karar verdim.
istanbulda bir iki tanesi ile görüştüm de, bugün yağış olmasaydı bursaya gidip şu motora bakacaktım ve büyük ihtimal ile alacaktım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2011-fazer-8-abs-156125549/detay
telefonda pazarlığı çanta ve demirini almazsak 22 bin, alırsak 22,500 olarak konuştuk. resimlerden çantalı hali pek hoşuma gitti diyemem gidip yakından bakmak lazım, çanta konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.
fiyatı bana abs li olmasından mütevellit mantıklı geldi, yine fikirlerinizi merak ediyorum.
bu motoru bileniniz var mı? ilk sahibi yada şimdiki filan.
yada çevrenizde bana gelebilecek bir fz8 var mı?
bakmaya gittiğimde özellikle bir şeyine dikkat edeyim mi?
son bir soru, beni de arazına alır mısınız ?![]()